4 féle atmoszférát teremthetsz fekete csillárral

2019. november 26.

Vannak, akik kerülik a fekete szín használatát otthonuk berendezése során, mert sokaknak valamilyen okból kifolyólag ez a szín a sötét energiát jelenti. A fekete természetesen sokkal több jelentéssel bír, mint a sötétség, vagy bármilyen negatív energia. A fekete egyaránt felöleli a megnyugtató üresség, ismeretlen rejtély, erő és kifinomultság szofisztikált jelentéseit is. Nézzük meg, hogyan tudsz 4 különböző hangulatot teremteni fekete csillárral otthon, az irodában, bármilyen nagyobb előtérben vagy helyiségben.
 

Extravagáns fekete csillár a nem mindennapos alkalmakra

Vannak olyan helyzetek, amikor extravagáns hangulatot kell adni egy helyszínnek legyen az egy parti, egy kiállítás, egy fotózás vagy bármilyen reklámanyag. Ezekben az esetekben nem mindegy, hogy milyen stílusú világítást használsz, hiszen míg egyes fekete csillár modellek tökéletesen vissza tudják adni az általad elképzelt különc hangulatot, addig egyes lámpák közel sem lesznek olyan hatásosak.
 
A Mona 5-ös fekete csillár kitűnő választás lehet, ha fényes, lágy csillogást szeretnél adni a helyiség világításának. A sikkes hangulatért az egzotikusan függő kristályok gondoskodnak, a kísértetiesen romantikus hangulatvilágításért pedig a búra fátylának rejtélyes takarásában elhelyezett égők. A Mona csillárhoz kapható még ugyanilyen stílusú és formájú asztali illetve fali lámpa is, melyek elérhetőek további színekben is.
 

 

Elegánsan indusztriális fekete csillár a modern terek új kedvence

A borzalmas környezetszennyezés miatt egyre többen térnek vissza a masszív, strapabíró, és lehetőleg minimalista stílusú és kialakítású lámpákhoz, mert egyre nőn azoknak a vásárlóknak a száma, akik számára fontos környezetünk megóvása.
 
Nem meglepő emiatt, hogy a Tarragona 6-os függeszték sokak kedvence lett, mert a robosztus kialakítás mellett képesek voltak a dizájnerek egy kis eleganciát csempészni az indusztriális-minimalista erőteljes, de mégis ízléses hangulat mellé. A rejtélyes, határozott és szimmetrikus geometriai minták, valamint a habverőhöz hasonlító díszítőelemek művészi kidolgozása adja ennek a fekete csillárnak a drasztikusan indusztriális-elegáns, de mégis egyben könnyed megjelenést.
 

Retro és loft stílusú fekete csillár a skandináv természetesség erejével

A fa és fém alapanyagok kombinációját már régóta szereti az emberiség, hiszen mindkét anyag elég masszív ahhoz, hogy egy természetes, de indusztriálisan strapabíró jelleget kölcsönözzön az így ötvözött tárgyaknak és eszközöknek.
 
Nincs ez másképp a Terme 5-ös fekete csillár modellel sem, hiszen az egyszerű, praktikus, stílusos és masszív kialakítás miatt ez a modell már rengeteg otthonnak biztosít retro-loft stílust idéző atmoszférát.
 

Romantikus fekete csillár a drámaian szenvedélyes hangulatért

Ha Te is az a típus vagy, aki szeret különbséget tenni az otthonában egyes helyiségek hangulatát tekintve, s úgy gondolod, hogy a hálószobában vagy az előtérben, esetleg a nappaliban szeretnél drámai hangulatot kialakítani, akkor feltétlenül nézd meg Villanyleó webáruházunk romantikus stílusú fekete csillárjait.
 
A csodaszép csillogást adó kristályos függesztékekkel díszített Vigo fekete csillár kitűnő lehet, ha egy kis romantikus eleganciát szeretnél kialakítani valamelyik helyiségben. A cserélhető égő pedig azt jelenti, hogy játszhatsz a különféle árnyalatú izzókkal, hogy pontosan olyan legyen a világítás árnyalata, amilyennek megálmodtad. Emiatt egy kis odafigyeléssel bármilyen unalmas térből igényes és szofisztikált hangulatú helyiséget tudsz kialakítani mindössze egy fekete csillár segítségével.
fekete csillár, csillár
további blogbejegyzéseink