Blogbejegyzések

Villanyleó csillár webáruház - minőségi termékek, professzionális szolgáltatások

2019. április 23.
Reggel edzés után rohanunk a munkába, 12-kor kiugrunk ebédelni - ha van rá időnk - majd örülünk, ha egy kávéra le tudtunk ülni a délután folyamán, és máris az esti csúcsforgalomban, a rengeteg dudáló autó és busz között találjuk magunkat. Mielőtt hazaérnénk, még teszünk egy kitérőt a sarki közértbe, majd utolsó energiáinkkal összedobunk valami vacsorát és máris az ágyban találjuk magunkat.
tovább

Most költöztél be új otthonodba? Mutatjuk a Villanyleó csillár webshop legjobb minimalista lámpáit!

2019. április 23.
Egy új otthon megvilágítása komoly feladat, hiszen az első napokban még nem alakul ki annyira a napi rutin, hogy mikor mennyi időt töltesz bizonyos típusú tevékenységekkel, amelyekhez este vagy napközben világításra van szükséged.
tovább

Villanyleó lámpa webshop - Professzionális kiszolgálás barátságos szakértőktől

2019. március 26.
Nyugaton az emberek többsége gyakran még a fogkrémet is az interneten vásárolja meg, ami akár még jobban is megéri, mintha a sarki közértben vennék meg, hiszen ott ki kell fizetni a bolt bérleti díját is.
tovább

Mutatjuk milyen hangulatot tudsz kelteni egy fekete csillárral

2019. március 19.
Van, akinek a világos tónusú, másnak a sötétebb árnyalatú, s valakinek pedig a színes berendezési tárgyak tetszenek jobban. A fekete csillárok egyre népszerűbbek, így gondoltuk írunk egy cikket arról, hogy milyen hangulatot tudsz varázsolni a lakásban, ha fekete csillárt választasz.
tovább

Milyen csillárok illenek a nappaliba?

2019. március 12.
A nappali és éjszakai megvilágítás ugyanolyan fontos része a lakberendezésnek, mint a bútorok, kiegészítők és dekorációs elemek, hiszen a kívülről és bentről érkező természetes és mesterséges fények új színt tudnak varázsolni az otthonodnak.
tovább

Erre a 8 dologra figyelj csillár és lámpa vásárláskor

2019. március 06.
A csillár vásárlás kicsit bonyolultabb annál, mint amikor a plázában veszel egy ruhát, és otthon majd megpróbálod összepárosítani a meglévő kiegészítőiddel. A csillárok vagy lámpák esetében ez fordítva van, hiszen ilyenkor arra érdemes gondolnod először, hogy melyik helyiségbe lesz, illetve mikor és hogyan szeretnéd majd használni.
tovább

Rengeteg újdonsággal vár a Villanyleó csillárbolt Szegeden!

2019. február 26.
Termékeinket nemcsak online tudod megrendelni, hiszen lehetőséged van személyesen is eljönni, s megnézni, hogy hogy néznek ki a valóságban az általunk forgalmazott termékek. Csillárboltunkban Szegeden egyaránt tudsz majd válogatni a modern és a klasszikus stílusú lámpák közül, de ha valami egyedire vágysz, akkor is garantáltan megtalálod majd azt a típusú fényforrást, ami tökéletesen meg tudja majd világítani az otthonodat. Nézzük meg, milyen típusú csillárok találhatóak fizikai üzletünk polcain!
tovább

Ismerd meg a Villanyleó szegedi lámpaboltját!

2019. február 11.
Igyekszünk a lehető legtöbb vásárlói elvárásnak megfelelni, emiatt fontosnak tartjuk, hogy legyen egy fizikai üzletünk is, ahova személyesen is bejöhetsz, hogy élőben legyen lehetőséged megnézni azokat a modelleket, amiket előzőleg már kiválogattál magadnak a neten.
tovább

Boltba rohangálás helyett válaszd inkább a Villanyleo.hu lámpa webáruházat!

2019. február 01.
Kitaláljuk: bementél az első lámpa üzletbe - miután nagy nehezen sikerült egy ilyet találnod a környéken - és nem volt olyan modell, ami elnyerte volna a tetszésedet. Ha kitartó voltál, akkor lehet, hogy beültél a kocsiba, s elvezettél a következő üzletig vagy áruházig, s mivel ezt a cikket olvasod, egyértelmű, hogy ott sem találtál magadnak lámpát.
tovább

Haladj a korral - szerezz be egy mennyezeti LED lámpát!

2019. január 28.
A mennyezeti LED lámpáknak rengeteg előnye van, így gondoltuk összeszedünk néhány érdekességet, hogy miért érdemes ezeket választanod, ha épp új fényforrásra van szükséged.
tovább