Blogbejegyzések

Mennyezeti lámpa - ezt garantáltan nem fogod lefejelni

2019. december 19.
Kezdésként érdemes különbséget tennünk csillár és mennyezeti lámpa között. A csillár általában egy vagy több láncról lóg le, lehet egy- vagy többkaros is, csodaszép a kialakítása és általában ez az, amit a magas családtagok rendszerint lefejelnek. Ezzel szemben a mennyezeti lámpa egy rendkívül praktikus világítótest, hiszen szorosan a plafonra illeszkedik, így még a két méter magas rokonoknak sem okoz gondot alattuk kényelmesen közlekedni.
tovább

Csillárok nappaliba

2019. december 16.
Sokaknak okoz gondot megtalálni a legszebb központi fényt a lakásba, így ebben a bejegyzésünkben megnézzük, hogy a különféle stílusú csillárok nappaliba vagy inkább közintézmények aulájába illenek-e.
tovább

Ezt a 6 hibát ne kövesd el, ha asztali lámpa vásárlást tervezel

2019. december 12.
Az internet tele van olyan cikkekkel, amelyek arról szólnak, hogy mire ügyelj, ha asztali lámpa rendelésen gondolkodsz, viszont kevés szó esik arról, hogy milyen hibákat érdemes elkerülnöd a kiválasztási folyamat során. Olvass tovább, ha meg szeretnéd tudni, hogy mit ne tegyél, ha asztali lámpát szeretnél venni.
tovább

Hova kerüljön az állólámpa?

2019. december 09.
Nem biztos, hogy mindig a sarokban van a legjobb helye. Mindannyiunknak szüksége van megfelelő világításra otthon, de nem szabad elfelejteni, hogy mint minden bútor, az állólámpa is kettős célt szolgál: megvilágítja a lakás részeit, illetve esztétikailag is fontos szerepet tölt be. Nemcsak a fénye, hanem a kialakítása is nagyban befolyásolhatja a szoba hangulatát, mely fontos szempont, ha stílusosan szeretnéd berendezni az otthonodat.
tovább

5 érv a mennyezeti LED lámpa mellett

2019. december 05.
Nézz körül egy kicsit, valószínűleg több LED fény van a környezetedben, mint gondolnád. Ha számítógépet használsz, a kis fény a monitorod vagy a billentyűzeted egyik sarkában bizony LED fény, de ugyanezt látod a laptopodon vagy az okostelefonodon is.
tovább

A Villanyleó lámpa webáruház segít megtervezni otthonod világítását

2019. december 02.
Most költöztél egy új lakásba, s nem tudod, hogy alakítsd ki a világítást? Ne aggódj, nem vagy egyedül, mert a Villanyleó lámpa webáruház csapata segít megtervezni otthonod professzionális világítását.
tovább

Hódítanak a neobarokk csillárok a Villanyleó lámpa webshopban!

2019. november 29.
Napjainkban a legtöbb trend valamilyen újítása egy régebben népszerű irányzatnak. Gondoljunk csak a ruhákra, hiszen bizonyos időszakonként felismerhetően visszaköszönnek bizonyos öltözködési stílusok. Aki divatos akar maradni, az egyszerűen megtartja a régi ruháit, s amikor újra divatba jönnek, még csak újakat sem kell vásárolni. Persze csak akkor, ha jó minőségű darabokat választottunk, nem pedig a fast fashion környezetszennyező silány darabjait.
tovább

4 féle atmoszférát teremthetsz fekete csillárral

2019. november 26.
Vannak, akik kerülik a fekete szín használatát otthonuk berendezése során, mert sokaknak valamilyen okból kifolyólag ez a szín a sötét energiát jelenti. A fekete természetesen sokkal több jelentéssel bír, mint a sötétség, vagy bármilyen negatív energia. A fekete egyaránt felöleli a megnyugtató üresség, ismeretlen rejtély, erő és kifinomultság szofisztikált jelentéseit is. Nézzük meg, hogyan tudsz 4 különböző hangulatot teremteni fekete csillárral otthon, az irodában, bármilyen nagyobb előtérben vagy helyiségben.
tovább

Modern csillárokat mindenkinek!

2019. november 20.
A nagyobb aulákban, hatalmas belmagassággal rendelkező családiházakban vagy múzeumokban gyakran nem elég egy csillár, így előfordul, hogy a belsőépítészek illetve a lakberendezők egy helyiségbe akár több modern csillárt is kérnek, hogy optimálisan tudják megvilágítani az adott helyiséget.
tovább

Mutatjuk a szezon legdivatosabb LED mennyezeti lámpáit

2019. október 25.
Nem minden háztartásban férnek el a hatalmas, egyes esetekben akár több méteres csillárok, viszont szerencsére nem kell lemondania a csillogásról azoknak sem, akiknek kisebb a belmagasság az otthonukban. Természetesen irodába való modellek is találhatóak webshopunkban, illetve kaphatóak műhelyekbe vagy akár kültérre való darabok is. Nézzük meg, milyen stílusú LED mennyezeti lámpák közül tudsz válogatni, ha a Villanyleó őszi termékkínálatából szeretnéd kiválasztani a számodra legoptimálisabb modellt.
tovább

Ezeket a LED csillárokat dekorációként is használhatod

2019. október 17.
Tudtad, hogy vannak már olyan LED csillárok, amelyek a fő fényforrás mellett apró LED izzókat is tartalmaznak, melyek a legtöbb esetben eltérő színűek, hogy hangulatvilágítást vagy egy kis dekoratív fényforrást tudj használni a szürke hétköznapokban? Bizony rohamosan halad a technológia a világítástechnikában is, így nézzük meg, milyen fejleményekkel várnak 2019-ben a legújabb világítótestek!
tovább

Neked melyik utópisztikus függeszték tetszik a legjobban?

2019. október 14.
A nagyobb belmagasságú házakban egyre nagyobb divat az utópisztikus, dizájner, minimalista vagy loft stílusú függesztékek használata, hiszen ezek a típusú csillárok igen jól mutatnak a legtöbb nagy helyiségben. Nézzük meg, milyen vagány függesztékek közül tudsz válogatni nálunk, a Villanyleó csillárboltban!
tovább

Profi helykihasználás hangulatos fali lámpa modellekkel

2019. október 10.
Egy lakás berendezésekor sokan csak arra gondolnak, hogy menni fog-e a majd a kanapé színe a szőnyeghez és a függönyhöz, illetve hogy mekkora legyen az étkezőasztal és pontosan hány széket szeretnénk köré tenni. Gyakorlatilag bármi, ami nem világítással kapcsolatos. A világítás többnyire annyiban ki szokott merülni, hogy nem ártana egy csillár a nappaliba és a hálóba, de az előszobát sem érdemes sötéten hagyni, ahogy a fürdőbe és a vécébe is előbb-utóbb bekerül egy égő a foglalatba.
tovább

Ezekkel a csillárokkal és lámpákkal lesz első látásra lenyűgöző az otthonod

2019. szeptember 27.
Amikor házat renoválunk vagy csak újra szeretnénk dekorálni az életterünket, gyakran mindig csak a nagyobb helyiségekre gondolunk, mint a nappali, a háló vagy a konyha. Viszont stilisztikailag és dizájner szempontból is az első benyomást egy otthonról az előszoba vagy hall gyakorolja a legerőteljesebben a látogatókra vagy vendégekre.
tovább

Így korszerűsítsd otthonod jelenlegi világítását a Villanyleó csillár webshop csapatának segítségével!

2019. szeptember 24.
Lehet az otthonod csodaszépen berendezve, megveheted a legszebb szőnyegeket, asztalokat és kanapékat, viszont ha nem fordítasz elég figyelmet a fényforrásokra, mit ér a csodaszép enteriőr, ha a világítás miatt kopár, rideg és homályos lesz este a lakás. Olvass tovább, hogy megtudd, milyen trükköket javasol otthonod optimális megvilágítására a Villanyleó csillár webshop fénytechnikusi csapata.
tovább

Milyen asztali lámpát válassz?

2019. szeptember 17.
A lakás belső stílusának kialakításakor gyakran a legapróbb dolgoktól lesz egy helyiség kedves, barátságos, zord vagy épp fagyos hangulatú. A legtöbben szeretünk sok figyelmet fordítani a lakásban lévő nagyobb tárgyakra és bútorokra, így nem csoda, ha sokan elfelejtik az egyik legalapvetőbb, de nem sok helyet foglaló asztali lámpákat, melyek segítenek megadni a megfelelő hangulatot.
tovább

Professzionális világítástechnika Szegeden, elérhető áron

2019. szeptember 06.
Napjainkban szinte mindenki használ valamilyen okos eszközt, így sokaknak ismerős az, amikor nappal alig lehet látni a képernyőt, éjszaka pedig már inkább zavaró az okostelefonok, tabletek és számítógépek fényes képernyője.
tovább

Milyen típusú lámpák illenek a fürdőszobába?

2019. szeptember 03.
Csak azért, mert a fürdőszobában nem töltesz el annyi időt mint a dolgozószobádban vagy a nappaliban, még nem jelenti azt, hogy itt el kell hanyagolni a megfelelő minőségű és típusú fényforrásokat.
tovább

Ezeket a mennyezeti csillárokat válaszd, ha alacsony a belmagasság a lakásodban

2019. szeptember 01.
Attól még, hogy alacsony a belmagasság a lakásodban, még nem kell lemondanod a divatos mennyezeti lámpákról, hiszen a legtöbb gyártó egyaránt készít alacsony és magas belmagasságú helyiségekbe is mennyezeti világítást.
tovább

Óriási hálószoba csillár körkép

2019. augusztus 30.
Villanyleó csillárboltunkban rengeteg féle hálószobai csillár található, így gondoltuk készítünk egy kis összefoglalót, hogy milyen típusú és stílusú csillár illik a különféle berendezésű hálószobákba. Íme a lista:
tovább

Mennyezeti LED lámpa segítségével takarékoskodj az energiával

2019. július 15.
Egyre nagyobb port kavar a klímaváltozás, elég csak az elkeseredetten tüntető iskolásokra gondolni, akik inkább nem járnak iskolába péntekenként, mert minek, ha semelyik döntéshozó politikus vagy üzletember sem veszi figyelembe a tényeket. Egy dolgot viszont elfelejtenek: sok kicsi sokra megy.
tovább

Használd ki a fényfelmérés szolgáltatást a Villanyleó online csillárboltjában!

2019. június 24.
Napjainkban már annyira sokféle világító eszközzel lehet kialakítani a különféle hangulatú lakások világítását, hogy egy laikus joggal teheti fel a kérdést: mégis honnan tudjam, hogy milyen lámpa kell egy-egy helyiségbe, ha nem ismerem a lámpák típusait?
tovább

Mire érdemes figyelni asztali lámpa vásárláskor?

2019. június 19.
Az asztali lámpa szerves részét képezi a legtöbb irodai munkának, így fontos, hogy a munkaterület optimálisan és a szemnek lehetőleg kellemesen legyen megvilágítva. Ahogy a nem elég erősségű fény is káros a szemnek, úgy a túlvilágítás sincs rá jó hatással. Olvass tovább, hogy megtudd, milyen tényezőket érdemes figyelembe venned, ha asztali lámpát keresel.
tovább

Így válassz LED csillárt a nappaliba

2019. június 19.
A megfelelő csillár kiválasztásakor a stílus és az otthonod hangulatához illő anyagok mellett számos más tényezőt is figyelembe kell venni, beleértve a méretet, a fénykibocsátást, a fényforrás típusát, a fényerő-szabályozás lehetőségét (dimmer), és még sok más dolgot is. Olvass tovább, hogy megtudd, milyen szempontokat érdemes átgondolnod, ha nappali csillárt szeretnél vásárolni.
tovább

Milyen típusú függeszték illik hozzád?

2019. május 27.
A függeszték milyensége jelenlétével és fényével markánsan befolyásolja közvetlen környezete hangulatát, kisugárzását. Ez az egyszerű tény elárulja, hogy mennyire fontos megalapozott döntést hoznod akkor, amikor otthonod világítását kívánod kialakítani. Nem mindegy, hogy melyik helyiségedet szeretnéd jobb fényben feltüntetni, ahogy az sem mellékes, hogy az egyes szobákban mi az a stílusirányzat, ami teret kap, ami érvényesül.
tovább

A tökéletes fali lámpa vásárlás ismérvei

2019. május 20.
Az optimális fali lámpa kiválasztása nem feltétlenül egyszerű feladat, de azért nem is érdemes megijedned a kihívástól. Valójában a sikeres vásárlás egyetlen tényezőtől függ. Tőled. Az ízlésed, a szokásaid és az otthonod hangulata együttesen határozzák meg, hogy milyen fényforrás tekinthető az esetedben tökéletesnek.
tovább

Az otthonodhoz passzoló állólámpa bármelyik helyiségben megállja a helyét!

2019. május 13.
Az állólámpa dupla feladatkört teljesít puszta jelenlétével, egyrészt esztétikumának köszönhetően kiemelhető vele a tér egy-egy szeglete, még hangsúlyosabbá téve azt, másrészt a pazar fényviszonyok maradéktalanul biztosíthatóak legyen szó esti olvasásról, vagy éppen zokni stoppolásról. Alapvetően ez a kettősség a különböző lámpatípusok esetén egyaránt jelen van, viszont kétségtelen, hogy az álló variáció megjelenése markánsabb, mint mondjuk egy asztali variációé. Éppen ezért érdemes alaposan végig gondolnod, hogy milyen stílusú modell az, ami illeszkedik az otthonod közegéhez és ezzel együtt az ízlésedhez. Egyetlen jó döntéssel nappalid vagy hálószobád, számodra legkedvesebb részét kiemelheted, fényt világítva szépségére, egyediségére. Mindennek tetejében az optimális fényerő biztosítása sem szenvedhet csorbát. A téli hónapokban ez a pozitívum nap, mint nap élvezhető, hiszen amikor már délután négykor sötét van, bizony a legegyszerűbb otthoni ténykedést is fény kell, hogy kísérje.
tovább

Csillár Szegeden? Nézz körbe szegedi csillár boltunkban!

2019. május 06.
Ha már elképzelted a ragyogó fényárban úszó nappalidat vagy hálószobádat, és mindehhez csillárt Szegeden keresel, akkor nálunk a lehető legjobb helyen jársz. Érdemes rákattintanod a webshopunkra is, így a teljes termékpalettát megcsodálhatod. Ha rátaláltál (márpedig abban biztos lehetsz, hogy rátalálsz) a hozzád, egyéniségedhez és persze otthonodhoz illő modellre, akkor azt személyesen megtekintheted, s megvásárolhatod, hogy általa bevilágíthasd fényre vágyó környezetedet.
tovább

Villanyleó lámpabolt Szegeden - Nézd meg kínálatunkat személyesen is!

2019. április 27.
Egy néhány ezer forintos lámpa esetében nem biztos, de a több százezer forintot érő csodaszép csillárok és függesztékek esetében sokan szeretik élőben is megnézni a terméket. Ez teljesen érthető, hiszen aki nemrég talált meg minket az interneten, nem biztos, hogy tudja, hogy több, mint egy évtizedes fénytechnikai tapasztalat van a hátunk mögött, így professzionálisan tudjuk végezni a ránk kiszabott mérnöki és dizájneri feladatokat is.
tovább

Modern csillárok - egyszerűen nagyszerűen mutatnak

2019. április 27.
A mai rohanó világban egyre kevesebb időt töltenek az emberek otthon, így a modern stílusú bútorok, textíliák és kiegészítők egyre népszerűbbek lettek az elmúlt években. Miért? Mert egy modern stílusú lakást például sokkal egyszerűbb tisztán és ápoltan tartani, hiszen nincs tele rengeteg aprósággal, illetve a bútorok sem olyan részletesen kidolgozottak, nem ül rajtuk annyira meg az ablakokon bejövő kosz és por.
tovább

Villanyleó csillár webáruház - minőségi termékek, professzionális szolgáltatások

2019. április 23.
Reggel edzés után rohanunk a munkába, 12-kor kiugrunk ebédelni - ha van rá időnk - majd örülünk, ha egy kávéra le tudtunk ülni a délután folyamán, és máris az esti csúcsforgalomban, a rengeteg dudáló autó és busz között találjuk magunkat. Mielőtt hazaérnénk, még teszünk egy kitérőt a sarki közértbe, majd utolsó energiáinkkal összedobunk valami vacsorát és máris az ágyban találjuk magunkat.
tovább

Most költöztél be új otthonodba? Mutatjuk a Villanyleó csillár webshop legjobb minimalista lámpáit!

2019. április 23.
Egy új otthon megvilágítása komoly feladat, hiszen az első napokban még nem alakul ki annyira a napi rutin, hogy mikor mennyi időt töltesz bizonyos típusú tevékenységekkel, amelyekhez este vagy napközben világításra van szükséged.
tovább

Villanyleó lámpa webshop - Professzionális kiszolgálás barátságos szakértőktől

2019. március 26.
Nyugaton az emberek többsége gyakran még a fogkrémet is az interneten vásárolja meg, ami akár még jobban is megéri, mintha a sarki közértben vennék meg, hiszen ott ki kell fizetni a bolt bérleti díját is.
tovább

Mutatjuk milyen hangulatot tudsz kelteni egy fekete csillárral

2019. március 19.
Van, akinek a világos tónusú, másnak a sötétebb árnyalatú, s valakinek pedig a színes berendezési tárgyak tetszenek jobban. A fekete csillárok egyre népszerűbbek, így gondoltuk írunk egy cikket arról, hogy milyen hangulatot tudsz varázsolni a lakásban, ha fekete csillárt választasz.
tovább

Milyen csillárok illenek a nappaliba?

2019. március 12.
A nappali és éjszakai megvilágítás ugyanolyan fontos része a lakberendezésnek, mint a bútorok, kiegészítők és dekorációs elemek, hiszen a kívülről és bentről érkező természetes és mesterséges fények új színt tudnak varázsolni az otthonodnak.
tovább

Erre a 8 dologra figyelj csillár és lámpa vásárláskor

2019. március 06.
A csillár vásárlás kicsit bonyolultabb annál, mint amikor a plázában veszel egy ruhát, és otthon majd megpróbálod összepárosítani a meglévő kiegészítőiddel. A csillárok vagy lámpák esetében ez fordítva van, hiszen ilyenkor arra érdemes gondolnod először, hogy melyik helyiségbe lesz, illetve mikor és hogyan szeretnéd majd használni.
tovább

Rengeteg újdonsággal vár a Villanyleó csillárbolt Szegeden!

2019. február 26.
Termékeinket nemcsak online tudod megrendelni, hiszen lehetőséged van személyesen is eljönni, s megnézni, hogy hogy néznek ki a valóságban az általunk forgalmazott termékek. Csillárboltunkban Szegeden egyaránt tudsz majd válogatni a modern és a klasszikus stílusú lámpák közül, de ha valami egyedire vágysz, akkor is garantáltan megtalálod majd azt a típusú fényforrást, ami tökéletesen meg tudja majd világítani az otthonodat. Nézzük meg, milyen típusú csillárok találhatóak fizikai üzletünk polcain!
tovább

Ismerd meg a Villanyleó szegedi lámpaboltját!

2019. február 11.
Igyekszünk a lehető legtöbb vásárlói elvárásnak megfelelni, emiatt fontosnak tartjuk, hogy legyen egy fizikai üzletünk is, ahova személyesen is bejöhetsz, hogy élőben legyen lehetőséged megnézni azokat a modelleket, amiket előzőleg már kiválogattál magadnak a neten.
tovább

Boltba rohangálás helyett válaszd inkább a Villanyleo.hu lámpa webáruházat!

2019. február 01.
Kitaláljuk: bementél az első lámpa üzletbe - miután nagy nehezen sikerült egy ilyet találnod a környéken - és nem volt olyan modell, ami elnyerte volna a tetszésedet. Ha kitartó voltál, akkor lehet, hogy beültél a kocsiba, s elvezettél a következő üzletig vagy áruházig, s mivel ezt a cikket olvasod, egyértelmű, hogy ott sem találtál magadnak lámpát.
tovább

Haladj a korral - szerezz be egy mennyezeti LED lámpát!

2019. január 28.
A mennyezeti LED lámpáknak rengeteg előnye van, így gondoltuk összeszedünk néhány érdekességet, hogy miért érdemes ezeket választanod, ha épp új fényforrásra van szükséged.
tovább