Ismerd meg a Villanyleó szegedi lámpaboltját!

2019. február 11.

Mire számíthatsz a Villanyleó szegedi lámpaboltjában?

  • Segítőkész kiszolgálásra

Nincs is annál kiábrándítóbb, amikor nagy lelkesen bemész egy üzletbe, és a kiszolgálók unottan ücsörögnek vagy járkálnak a boltban munkát színlelve. Ha kérdésed van, akkor meg majdhogynem megsértődnek és csak valami általános választ kapsz, amivel nem mész semmire.
 
Nálunk ez nem fordulhat elő, hiszen nem akármilyen csapat dolgozik a szegedi lámpaboltunkban. Magasan képzett szakértőink több mint egy évtizede tevékenykednek a fénytechnikai iparban, így nem jönnek zavarba, ha egy régi modellel kapcsolatban kérdezel valamit.
 
Persze akkor sem kell aggódnod, ha a legutolsó technológiai vívmányok iránt érdeklődsz, hiszen csapatunk folyamatos továbbképzéseken és tanfolyamokon vesz részt, hogy versenyképes maradjon a tudásuk, mely nagyban segíti a szakmai fejlődésüket is.
 
Nálunk Te vagy az első, hiszen a Te elégedettséged jelenti számunkra a megélhetést. Bármilyen kérdésed van, bátran tedd fel eladóinknak és tanácsadóinknak, hogy segítsenek kiválasztani a megfelelő lámpákat és csillárokat.
 
  • Csillárok és lámpák széles választékára

A szegedi lámpaboltunkat úgy próbáltuk meg kialakítani, hogy mindig legyen hely a legújabb és a klasszikus stílusú modelleknek is. Többek között kaphatóak modern, letisztult, díszítésekkel tarkított, elegáns, visszafogott, könnyed, és praktikusan kialakított lámpák is.
 
Termékeink között egyaránt találkozhatsz csillárokkal, függesztékekkel, mennyezeti lámpákkal, asztali-, álló, fali és beépíthető lámpákkal, s természetesen minden termékünk mellé izzókat is árusítunk, hogy ne kelljen elmenned értük máshova.
 
Lámpa és csillár kínálatunkat folyamatosan bővítjük, s próbáljuk egyre színesebbé tenni azzal, hogy rendszeresen figyeljük az aktuális trendeket, a legújabb dizájnokat, kialakításokat és megoldásokat.
 
Ebben az üzletünkben rengeteg különféle típusú lámpát találsz, amikből igyekszünk sokféle stílust felvonultatni.
 

Foglalj időpontot fényfelmérésre!

Nem vagy biztos abban, hogy milyen típusú megvilágítás illene a Te otthonodba? Bízd inkább ránk, hiszen üzletünkben lehetőséged van egy általad megadott időpontra kikérni a lakásodra a munkatársainkat, akik felmérik a helyszínen az igényeket.
Ezután kidolgoznak egy javaslatot, s amennyiben elfogadod az árajánlatot, a felmérési díj 100%-ban jóváírásra kerül.
 
Amennyiben komplikáltabb az igény, előfordulhat, hogy néhány napra van szükség, míg kidolgozzák szakembereink a Neked legoptimálisabb megoldást. A legtöbb esetben ez csak 1-2 nap szokott lenni.
 
Ezzel nemcsak azt fogod megtudni, hogy milyen lámpák fogják a legjobb fényt adni egy adott helyiségnek a lakásodban, hanem a fényerejüket, illetve a stílus kiválasztásában is segítenek támpontokat adni munkatársaink.
 
Sokan mondják, hogy érdemes volt kikérniük szakembereink tanácsát, mert gyakran még a legegyszerűbb megoldások is elkerülik a hétköznapokban a laikusok figyelmét. Más érzetet kelt egy otthon, ha profin lett megtervezve a világítás, hiszen minden fényforrás a hétköznapi élet szokásaihoz van igazítva.
 

Szegedi lámpaboltunk nyitvatartása

Hétfő-Péntek: 08:00-18:00
Címe: 6724 Szeged, Kenyérgyári út 15.
 
A környéken tudsz autóval parkolni, de tömegközlekedéssel is gyorsan el tudsz jutni hozzánk. Gyere be hozzánk, a ViIlanyleó szegedi lámpaboltjába, s nézd meg élőben is csodaszép csillárjainkat és lámpáinkat!
lámpabolt, Szegedi lámpabolt
további blogbejegyzéseink