Fizetési lehetőségek – online bankkártyás fizetés, utánvétel, fizetés előre átutalással, átvételkor készpénzben vagy bankkártyával

Megrendelését GLS futárszolgálattal szállítjuk házhoz szállítva vagy átveheti személyesen előre egyeztetett időpontban szegedi lámpaüzletünkben.
 
A megrendelt termékek árát házhoz szállítás esetén a weboldalon online bankkártyás fizetéssel, a GLS futárnál utánvéttel (készpénzzel) vagy pro-forma számla alapján előre utalással (átutalás az Ön bankszámlájáról a kézbesítést megelőzően) tudja kiegyenlíteni. 
 
Szegedi üzletünkben készpénzzel és bankkártyával is tud fizetni. 
 
100.000,-Ft összeget el nem érő megrendelés esetén, a fizetés történhet:
  • bankkártyával
  • előre utalással
  • utánvétellel
  • személyes átvétellel Szegeden (fizetés készpénzzel vagy bankkártyával)
 
100.000,-Ft összeget meghaladó megrendelés esetén, a fizetés a következőképpen történhet:
 
30% előleg megfizetéssel vagy a teljes összeg előre történő megfizetésével (banki átutalás vagy online bankkártyás fizetés a weboldalon)
 
100.000,-Ft összeget meghaladó megrendelés esetén minden esetben a végösszeg 30%-a előlegként pro-forma számla alapján előre utalással vagy online bankkártyás fizetéssel megfizetésre kell, hogy kerüljön a megrendelő részéről a megrendelés biztosítékaként.
A fennmaradó összeget megfizetheti:
  • a megrendelés kiszállítását megelőzően pro-forma számla alapján átutalással
  • utánvétellel (GLS futárnál készpénzzel)
  • személyes átvételkor készpénzben vagy bankkártyával 
 
A megrendelt lámpák kiszállításának ill. átvételének legkorábbi időpontjáról az összeg beérkezése után e-mailben tájékoztatjuk Önt.
 

Szállításról:

Minden termék szállítási határidejéről a termékoldalon talál tájékoztatást. 
 
Ha raktáron lévő termékeket rendel, és megrendelését munkanapokon 14 óráig elküldi, a következő munkanapon kiszállítjuk azt.
 
Amennyiben a termék nincs készleten, egy tájékoztató adatot ad meg webshopunk, amely az eddigi szállítások alapján egy átlagos szállítási határidőt mutat. A tényleges szállítás ettől eltérhet, például abban az esetben, ha a termék a megrendelés időpontjában gyártás alatt van vagy a gyártó ideiglenes készlethiány miatt nem tud azonnal szállítani.
 
A várható szállítási időpontról a gyártóval történt egyeztetés után e-mailben küldünk visszaigazolást. A tényleges szállítási időpont a várható szállítási időponttól néhány nappal eltérhet. Ha a várható szállítási határidő nem megfelelő, megrendelését módosíthatja vagy kérhet rész-szállítást is, így a raktáron lévő lámpákat azonnal kiszállítjuk, amelyekre pedig várni kell, azokat egy Önnek is megfelelő későbbi időpontban.

A házhoz szállítás 15.000 Ft felett ingyenes!

A GLS futárszolgálattal dolgozunk együtt, akik megrendelését munkanapokon 8 - 17 óra között szállítják ki, de depóvárosokban munkaidő utáni kézbesítés (17 - 20 óráig) is kérhető.
 
A csomag feladásakor e-mailben értesítést küldünk arról, hogy mikor kerül kiszállításra.
 
A kiszállítás napján a futár e-mailben és sms-ben egy 3 órás időintervallum megadásával tájékoztatja Önt érkezésének közülbelüli időpontjáról. Amennyiben ez nem megfelelő az értesítésben megadott telefonszámon és csomagszámra hivatkozva tud új időpontot egyeztetni.
 
Ha a futár nem találja a megadott szállítási címen, két nap elteltével még egyszer megpróbálja kézbesíteni a megrendelést, ez többlet költséggel nem jár. A kiszállítás meghiúsulásáról e-mail-t is küldünk, az ebben található linken keresztül megadhat egy Önnek megfelelő új kiszállítási időpontot, változtathat a szállítási címen, beállíthat személyes átvételt egy GLS CsomagPonton, illetve vissza is utasíthatja az átvételt véglegesen.
 
15.000 Ft feletti megrendelését ingyen házhoz szállítjuk, ez alatt 1.290 Ft szállítási költséget számítunk fel.
 
Külön térítés ellenében kérhet garantált délelőtti szállítást (990 Ft) is! Budapest területén szombati kézbesítés is lehetséges! Ennek díja: 3.790 Ft 
 
Kifejezetten sérülékeny, nagy értékű lámpát saját munkatársunk szállítja ki előre egyeztetett időpontban.