Mutatjuk milyen hangulatot tudsz kelteni egy fekete csillárral

2019. március 19.

Indusztriális stílus fekete csillárral - ha biztosra akarsz menni

Nem feltétlenül fullasztó gyárkéményeket kell elképzelned ilyenkor a nappalidban, hanem magát az életstílust, illetve a praktikus és modern kialakítást, amelyet az indusztriális stílus nyújt azoknak, akik szeretik ezt a fajta dizájnt az otthonukban.
 
Játszhatsz a fényekkel úgy, hogy egy nagy fekete csillárt felszerelsz a plafonra, s a fotelek és a kanapé mellé a falra helyezel kisebb, lelógatható lámpákat, hogy ne kelljen a nagyvillanyt használnod, ha csak egy sarokban ülsz este, miközben nézed a kedvenc sorozatodat.
 
Color-blocking módszert is alkalmazhatsz, ha kicsit drámaibb, vagy komolyabb hangulatot szeretnél kölcsönözni a helyiségnek. Így ha sok fehér tárgy is van a szobában, érdemes lehet olyan modellt választanod, ami nem teljesen fekete, hanem van benne itt-ott egy kis fehér is. ATerme 5-ös csillárja például jó választás lehet, ha játszani akarsz a fekete és fehér árnyalatokkal.
 

Minimalista és modern stílus sötét lámpákkal - ha nem szeretsz sokat időzni a vásárlással

Egyre nagyobb divat a minimalista életstílus, hiszen a túlfogyasztás és a túltermelés sokak számára felesleges. Mivel a keresletre érkezik a kínálat is, így rengeteg olyan fekete csillár kapható már nálunk is, melyek nemcsak praktikusak, de nem foglalnak sok helyet, illetve még könnyű is őket tisztítani.
 
Az érdekes geometriai minták, a könnyed anyaghasználat, illetve az időtálló és praktikus megjelenés sokaknak tetszik, így ha Te is inkább a minimalista modelleket szereted, például a Futuro 3-mas csillárja vagy a Benigna 3-mas függesztéke jó választás lehet.
 

Romantikus stílus fekete csillárral - ha fontos számodra az érzéki hangulat

A romantikus stílust sokan fehér, krém és bézs színű bútorokkal képzelik el, viszont egyre gyakoribb ma már az, hogy a különféle stílusú lámpákat több féle színben is lehet kapni. Nem kell emiatt lemondanod a romantikus stílusról, ha mindened a fekete, hiszen nálunk is rengeteg meseszép fekete csillár található már meg ebben a kategóriában.
 
Amennyiben a szofisztikáltabb kialakítású modellek tetszenek, érdemes lehet megnézned például a Vigo függesztett csillárját, vagy a Lukka függesztékét, melyek mind kivételes hangulatot tudnak varázsolni szinte bármelyik helyiségnek a lakásban.
 

Reneszánsz hangulat - gyertyák nélkül, fekete csillárral

Sokak számára vonzó látvány a gyertyafény, viszont ez napjainkban már igen veszélyes, hiszen rengeteg dolog van a lakásban, ami könnyedén lángra kaphat, ha nem vigyázol az égő gyertyákkal. Szerencsére nem kell lemondanod erről, hiszen ha reneszánsz hangulatot akarsz varázsolni a lakásba, ma már megteheted ezt gyertyák nélkül, a technológia segítségével.
 
A Volante 6-os csillárjával nem tudsz melléfogni, hiszen kísértetiesen hasonlítanak benne az izzók a gyertyákra, s ha szereted a mécseseket, akkor a Leonora 1-es függesztékét pont Neked tervezték, hiszen amikor ránézel a lámpára, egyből várni fogod a lámpagyújtogatót, hogy felgyúljon a fény, de szerencsére ma már ezt egy kapcsolóval tudod megtenni.
 
Használd webáruházunk bal oldali szűrőit, hogy könnyebben megtaláld azokat a fekete csillárokat, melyekkel a számodra megfelelő hangulatot tudod kialakítani az otthonodban.
fekete csillár, meseszép fekete csillár
további blogbejegyzéseink