Modern csillárok - egyszerűen nagyszerűen mutatnak

2019. április 27.

A mai rohanó világban egyre kevesebb időt töltenek az emberek otthon, így a modern stílusú bútorok, textíliák és kiegészítők egyre népszerűbbek lettek az elmúlt években. Miért? Mert egy modern stílusú lakást például sokkal egyszerűbb tisztán és ápoltan tartani, hiszen nincs tele rengeteg aprósággal, illetve a bútorok sem olyan részletesen kidolgozottak, nem ül rajtuk annyira meg az ablakokon bejövő kosz és por.
 
A másik fontos tényező, hogy aki modern lakást rendez be magának, nem kell olyan nagyon elengednie a fantáziáját, hiszen a bútorok és textíliák kiválasztása igen egyszerű, ha a monokróm színkombinációkra gondolunk.
 
A modern lakásokba pedig modern csillárok dukálnak, amelyek segítségével meg tudod adni a számodra tökéletes hangulatot a különböző helyiségeknek.
 
Villanyleó webshopunkban az 1950-es és 60-as évek stílusát felidéző modern csillárokra az ívelt kialakítás, a különféle geometriai alakzatok és minták, a minimalista felépítés, az egyszerű és harmonikus anyaghasználat, valamint a folytonos és megszakítatlan sziluettek jelenléte jellemző.
 
  
 
A tökéletes kör alakok, a szimmetrikus ovális minták, a díszítőelemek teljes hiánya, s természetesen a letisztult és klasszikus vonalak mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a nálunk kapható modern csillárok méltó szerepet töltsenek be egy-egy helyiség fényforrásaként.
 
Alapanyagok tekintetében egyes tervezők előszeretettel használnak fa, fém, textil, üveg és műanyag elemeket, viszont a modern csillárok többsége inkább csak fémből készül, vagy féből és például a búra valamilyen textilből.
 
Ami a színeket illeti, a nálunk kapható modellek többsége általában a fehér, fekete, arany és ezüst színárnyalatait vagy kombinációit használja. Kiválóan alkalmasak emiatt szinte minden stílusú lakásba, hiszen nem keltenek nagy feltűnést, valamint az egyszerű kialakításuknak és színeiknek köszönhetően könnyű őket a már meglévő bútorokhoz és textíliákhoz párosítani.
 
Természetesen nemcsak a modern stílusú otthonokban mutatnak jól a modern csillárok, hanem azokban a lakásokban is, ahol a rengeteg díszítéssel ellátott bútorok és kiegészítők mellé már sok lenne egy hatalmas, rokokó stílusú csillár. Sokak azért választanak egyszerűbb kialakítású fényforrásokat, hogy ne vonják el a figyelmet a lakás többi berendezési tárgyáról.
 
Villanyleó webáruházunkban jelenleg az Auletta, Ferrara, Monalisa és Geovana márkáktól találsz modern csillárokat, amiket egyaránt használhatsz a nappaliban, étkezőben vagy például a hálóban.
 
Például az Auletta 5-ös függeszték remekül mutat azokban a helyiségekben, ahol a fekete és arany színek dominálnak. Amennyiben inkább a feketét szeretnéd kihangsúlyozni, akkor lehet, hogy a Geovana 5-ös csillár lesz a legjobb választás számodra. Akkor sincs probléma, ha inkább a fehér árnyalatait szeretnéd kihangsúlyozni az egyes helyiségekben, így a Monalisa 3-mas csillár kiváló választás lehet ebben az esetben.
 
Érdemes ellátogatnod akár heti rendszerességgel is Villanyleó webshopunkba, hiszen kínálatunk folyamatosan bővül újabb és újabb modern csillárokkal, lámpákkal és függesztékekkel. Használd a termékek melletti szűrőt PC-n vagy középen mobilon, hogy könnyebben megtaláld azt a modellt, ami számodra megfelel.
 
Ne feledd, bármilyen kérdésed van a webshopunkban található termékekkel kapcsolatban, bátran írj nekünk e-mailt az info[kukac]villanyleo.hu címre, vagy hívj telefonon a +36 20 386 9559-es számon, hogy kollégáink ingyenesen segíteni tudjanak a kiválasztásban. Amennyiben pedig professzionális segítségre van szükséged, kérd fényfelmérési szolgáltatásunkat.
csillár, modern csillárok
további blogbejegyzéseink