Villanyleó lámpabolt Szegeden - Nézd meg kínálatunkat személyesen is!

2019. április 27.

Egy néhány ezer forintos lámpa esetében nem biztos, de a több százezer forintot érő csodaszép csillárok és függesztékek esetében sokan szeretik élőben is megnézni a terméket. Ez teljesen érthető, hiszen aki nemrég talált meg minket az interneten, nem biztos, hogy tudja, hogy több, mint egy évtizedes fénytechnikai tapasztalat van a hátunk mögött, így professzionálisan tudjuk végezni a ránk kiszabott mérnöki és dizájneri feladatokat is.
 
 
Ez azért fontos, mert amikor bejön hozzánk valaki a lámpaboltunkba Szegeden, rengeteg kérdést tesz fel a különféle igényekkel kapcsolatban, amiket mi igyekszünk a lehető legjobb tudásunknak megfelelően megválaszolni.
 
Ezért például aki egy komplett lakásfelújítás során ellátogat hozzánk, már általában tudja, hogy mit szeretne, de azért nem bánja, ha kap néhány szakértői véleményt is, mielőtt százezreket szánna egy professzionális fénytechnikai felújításra.
 
Villanyleó lámpaboltunkban Szegeden van lehetőséged szóban megkérdezni kollégáinkat, hogy amit elképzeltél például a nappalidba, az mennyire lesz praktikus vagy optimálisan megtervezve, hogy ne használj több energiát, mint amennyire épp szükséged van.
Természetesen miután ellátogatsz hozzánk körülnézni, s otthon is átlapozgatod webáruházunk teljes termékkínálatát, lehetnek még extra kérdéseid, amelyeket feltehetsz e-mailben vagy telefonon is.
Az eddig említett szolgáltatások, segítőkész tanácsadói feladatok, illetve kisebb kooperáció a tervezési fázisokban mind ingyenes. Ezzel arra próbáljuk ösztönözni vásárlóinkat, hogy merjenek kérdezni, hiszen egy-egy helyiség megvilágítása egyaránt tud depressziós és barátságos hangulatot is árasztani, így nem mindegy, hogy hogyan választod meg otthonod fényforrásait.
 
Nemcsak esztétikailag vagy pszichológiailag fontos a megfelelően megválasztott fényforrás, hanem energiahatékonysági szempontból is nagyon lényeges, hogy amennyire csak lehet, környezetbarát módon tudd megoldani otthonod fényellátását.
 
Érdemes emiatt energiatakarékos izzókat választanod, de ha nem vagy biztos abban, hogy milyen erősség kell ebből a típusból, bátran kérdezd meg tanácsadóinkat az üzletben, vagy keress minket telefonon vagy e-mailben.
Villanyleó lámpaboltunkban Szegeden emiatt nemcsak csodaszép csillárokkal és lámpákkal fogsz találkozni, hanem egyaránt van lehetőséged teljesen ingyenesen tanácsadást kérni a fénytechnikus kollégáinktól.
Légy bátor, hiszen nemcsak a mi érdekünk, hogy maximálisan elégedett legyél a választott termékkel, hanem Neked is, hiszen ezt fogod használni sok éven át, így fontos, hogy minden apró kérdésedre választ kapj.
 
Amennyiben egyáltalán nincs időd vagy affinitásod ilyenekkel foglalkozni, fényfelmérési szolgáltatásunk keretein belül ki tudunk menni az otthonodba, ahol felvételeket készítünk a helyiségekről. Ezek alapján elkészítjük a tervrajzot, illetve összeállítjuk azoknak a csillároknak és lámpáknak a listáját, amivel barátságos hangulatot tudunk varázsolni az otthonodnak. Ezt néhány napon belül el is készítjük, így ha elfogadod az árajánlatot, a fényfelmérési szolgáltatás árát 100%-ban jóváírjuk.
Tehát mindegy, hogy egyedül szeretnéd megoldani, egy kis segítséggel, vagy ránk bízod a teljes lakásod fényforrásainak megtervezését, nálunk szinte mindenre van megoldás.
 
Látogass el hozzánk, a Villanyleó lámpaboltba Szegeden, s nézd meg Te is egyre növekvő kínálatunkat. Amennyiben kifejezetten egy termékre vagy kíváncsi, hívj fel minket előtte telefonon, hogy biztosítani tudjuk a terméket, hiszen előfordulhat, hogy az adott üzletben aznap eladtuk a modellt.
lámpabolt Szeged, Villanyleó lámpabolt
további blogbejegyzéseink