Mennyezeti LED lámpa segítségével takarékoskodj az energiával

2019. július 15.

Egyre nagyobb port kavar a klímaváltozás, elég csak az elkeseredetten tüntető iskolásokra gondolni, akik inkább nem járnak iskolába péntekenként, mert minek, ha semelyik döntéshozó politikus vagy üzletember sem veszi figyelembe a tényeket. Egy dolgot viszont elfelejtenek: sok kicsi sokra megy.
 
Nincs ez másképp a mennyezeti LED lámpákkal sem, hiszen nemcsak azért kelnek el ezek a leghamarabb, mert kevesebbet kell fizetni az áramért, hanem azért, mert egyre több ember kezd el környezettudatos életmódot kialakítani.
 
Természetesen ez nem megy egyik napról a másikra, hiszen főként a fejlett országokban lévő túlfogyasztás okozza a klímaváltozást - gondoljunk csak arra a rengeteg füstölő kínai gyárra, melyeknek a termékeit mi is nap mint nap megvesszük.
 
  
 
A megújuló vagy környezetbarát energiaforrásokra való áttéréshez évtizedek kellenek, pláne akkor, ha a lakosság szinte semmilyen támogatást nem kap azért, hogy változtatni tudjon a környezetkárosító szokásain. Ha valaki elkezdene elektromos autókat osztogatni, szerintünk senki sem mondana nemet, hiszen a klímaváltozás ellen szinte mindenki szeretne tenni, de ennek a legtöbb esetben anyagi akadályai vannak.
 
Persze, mehetünk vásárolni a piacra, ahol gyakran háromszoros árakkal találkozunk, s felszerelhetünk mindenféle állami támogatás nélkül napelemeket is a házunkra, de sajnos a gyakorlat azt mutatja, hogy kis hazánkban a megújuló energiaforrások kiépítésére még jó pár évtizedet kell várnunk, mert a lakosság egyszerűen nem tudja kinyögni a változás árát.
 
Villanyleó webáruházunkban emiatt fontosnak tartottuk, hogy olyan termékek is legyenek elérhetőek, amelyekkel segíthetünk - ha minimálisan is - a fölösleges áramfogyasztási problémán. Léteznek emiatt kínálatunkban LED mennyezeti lámpa modellek, melyek különféle stílusban, formában és színekben kaphatóak. Íme egy kis ízelítő jelenlegi kínálatunkból:
 
A rozsdamentes acél, akril és kristály alapanyagokból álló lélegzetelállítóan gyönyörű Cerro mennyezeti lámpa az átlátszó és fényes króm szín keveredése miatt egy igazán patinás modell, melynek LED izzója a hagyományos 100W-osnak felel meg (940 lumen), melynek szép, natúr fényét a 4000 Kelvin adja. Tökéletes választás lehet ez a mennyezeti LED lámpa a nappaliba, az étkezőasztal fölé.
 
A minimalista stílus csúcsa, az üveg, a fém és a fa kombinációjából összeállított Isnello függeszték egy tökéletes példája annak, amikor a letisztult dizájn találkozik a praktikus és optimális kialakítással.
 
Az elegáns modellek közül feltétlenül ki kell emelnünk a Lucano mennyezeti lámpát, melyben a dizájnerek a ragyogó kristályt és a rozsdamentes acélt választották alapanyagként. Natúr, fehér színét a 4000 Kelvin adja, illetve erősségét pedig 1350 Lumen, mely két darab 60W-os izzónak felel meg. Ezt a LED mennyezeti lámpát egyaránt ajánljuk nappalikba, konyhaszigetek fölé vagy hálószobákba.
 
A loft stílusjegyeit tükröző, puha tapintású, fényes szövettel borított Piacenza mennyezeti LED lámpa kiváló választás azoknak, akik a stílusos egyszerűség mellett teszik le a voksukat. A 150 cm széles és 50 cm magas lámpa beépített LED világítással rendelkezik, mely egyaránt alkalmas a nappaliba, a kisebb folyosókra, de egyaránt megállja ez a modell a helyét a nagyobb konyhákban, illetve akár a hálószobában is.
 
Figyeld folyamatosan Villanyleó webáruházunk aktuális kínálatát, hogy mindig időben értesülj a legújabb csillárokról, lámpákról és függesztékekről.
mennyezeti led lámpa
további blogbejegyzéseink