Óriási hálószoba csillár körkép

2019. augusztus 30.

Villanyleó csillárboltunkban rengeteg féle hálószobai csillár található, így gondoltuk készítünk egy kis összefoglalót, hogy milyen típusú és stílusú csillár illik a különféle berendezésű hálószobákba. Íme a lista:
 

Könnyed elegancia

Az Aida 3-mas csillárja egy igen letisztult, minimalista, de mégis stílusos darab, melyhez igen könnyű további olvasó és fali lámpákat találni, hiszen a márka kifejezetten ügyel arra, hogy aki egy stílusú lámpákat szeretne egy helyiségben, az könnyedén tudja összeválogatni a megfelelő típusokat.
 
 

 

 

Európai stílus a köbön

Az Amalea 5-ös csillár egy igazi gyöngyszem, hiszen a meseszép üveg, króm és fémes anyagok találkozása egy új szintre emeli ezt a gyönyörű függesztéket. Ez a mennyezeti lámpa a hálószobában egy igazán igényes és kifinomult stílust kölcsönöz majd az egész helyiségnek. 

 
 
 
 

 

Fodros ragyogás

Ha a rafinált, bájos, de mégis elegáns dizájner lámpákat szereted, feltétlenül nézd meg a Barletta kicsi fehér függesztékét, hiszen ez a hálószobai csillár bájos könnyedséget fog sugározni. Így ha szereted a baldachinos ágyakat, a fodros textil anyagokat, nézz körül a Barletta termékek között.
 

 

 

 

A luxus megtestesítője

Nem mindenki szeret egyszerű vagy minimalista stílusú lámpákat használni az otthonában, így ha Te is a luxus szerelmese vagy, Neked ajánljuk a Bellini 8-as csillárját, mely garantáltan megadja majd azt a fényűző megjelenést, amire vágysz.
 
 

 

 

 

A modern stílus szerelmeseinek

A modern stílusú mennyezeti lámpák a hálószobában egyaránt izgalmas, innovatív és lenyűgöző érzetet keltenek, hiszen a nem mindennapi kialakítás, a korszakalkotó alapanyag-használat, illetve a mesterien kidolgozott részletek teszik ezeket a fényforrásokat a modern stílusjegy kiemelkedő szereplőivé. A Bright Star 1-es függesztéke kitűnő példa erre, mert a króm, ezüst is kristályos anyagok mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a hálószobai csillár kiemelkedő szerepet kapjon a mennyezeten.
 
 

 

 

Mert van, aki a klasszikus stílusért rajong

A klasszikus stílusú lakásokban rengeteg csodaszép és egyedi kialakítású bútor van, kezdve a kényelmes karosszékektől egészen a bonyolult mintázatokkal díszített asztalokig, így felségsértés lenne, ha egy minimalista csillárt akarnánk a hálószobába feltenni a plafonra. Így a klasszikus stílus egyik alapeleme, a szaténfényű bronz Cadenza 5-ös csillár kiváló választás lehet, hiszen ez tökéletesen passzol a klasszikus stílusú bútorokhoz és lakás-kiegészítőkhöz.
 
 

 

 

Gyertyafényes ragyogás mesterfokon

Megvan a gyertyafénynek is a maga kellemes hangulata, viszont a mai rohanó világban nemcsak veszélyes, de körülményes is egy 24 tagú gyertya-csillárt egyesével meggyújtani. Erre gondoltak a Cella 8-as csillár megalkotói is, hiszen megtévesztően hasonlít ez a csodaszép hálószobai csillár a régi idők gyertyafényére.
 
 

 

 

Bájos virágminták

A harang alakú lámpabúrák egy bájos, kellemes és természetes hatást keltenek, így ha Te is odavagy a virágmintákért, mindenképpen nézd meg a Fortuna 3-mas csillárt, mely nemcsak természetességet, de egy kis gyengédséget is varázsol majd a hálószobádba.
 
 

 

 

 

A korszakalkotó innovatív csúcskivizeletés

Amennyiben a geometrikus mintákat kedveled, számodra is tudunk mutatni olyan minőségi és egyedi kialakítású modelleket, mint például a Teresa 3-mas csillárt, mely érdekesen ötvözi a minimalista, európai és innovatív dizájn elemeket.
 
Érdemes hetente benézned Villanyleó csillárboltunkba, hiszen kínálatunk folyamatosan bővül meseszép csillárokkal, lámpákkal és érdekes kialakítású függesztékekkel is. Kellemes vásárlást kívánunk :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
mennyezeti lámpa hálószobába, hálószoba csillár
további blogbejegyzéseink