Boltba rohangálás helyett válaszd inkább a Villanyleo.hu lámpa webáruházat!

2019. február 01.

Semmi gond, ezért alapítottuk a Villanyleó lámpa webáruházat, hiszen egyrészt nem mindenkinek van autója, hogy a kényes csillárokat és lámpákat biztonságosan haza tudja szállítani, mert a tömegközlekedésen történt balesetekért nem vállalnak garanciát a lámpagyártók. Másrészt pedig a kínálatunk sokkal nagyobb, mint ami egy kis üzletben elfér, hogy több lehetőség közül tudj válogatni.
 

Több mint 10 éves világítástechnikai tapasztalat

Azzal nincs semmi baj, ha egy újonc villanyszerelő néhány hónapra külföldre megy dolgozni, hogy világot lásson, tapasztalatot szerezzen, de az elmúlt években rengeteg jó szakember hagyta el véglegesen az országot, s aki itthon maradt az vagy azért tehette ezt meg, mert kifogott egy jó céget, vagy azért, mert ő a cég tulajdonosa, és igyekszik jól végezni a munkáját, hogy meg tudjon élni a további ajánlásokból.
 
Az elmúlt évtizedben fényforrások százait szereltük már fel különböző helyekre, így volt szerencsénk látni a legelavultabb modellektől kezdve egészen a már futurisztikusnak tűnő okos otthonokon át rengeteg technológiát.
 
Kiváló szakmai ismeretekkel a hátuk mögött, a mi kis csapatunknak nem okoz gondot, ha egyedi megoldásokra van szükséged ahhoz, hogy az otthonodban olyan legyen a világítás, amilyennek Te álmodtad meg.
 

Ingyenes tanácsadás

Villanyleó lámpa webáruházunkban nemcsak termékek megvásárlására van lehetőséged, hanem igénybe veheted ingyenesen elérhető e-mail-es vagy telefonos tanácsadásunkat, ami nagyban segíthet eldönteni, hogy milyen típusú és kialakítású fényforrások tudják majd a legbarátságosabban megvilágítani az otthonodat.
 

Igényeld helyszíni fényfelméréssel egybekötött tervezési és szerelési szolgáltatásainkat

Szakértőink egy általad megadott időpontban kimennek a helyszínre, hogy felmérjék, majd meghatározzák, milyen típusú világítás lesz a számodra legtökéletesebb megoldás.
 
Az eddigi tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy a többség nem is tudja, hogy milyen modern típusú lámpák kaphatóak manapság, így ha nem ismerik a kínálatot teljesen, nem nagyon fognak tudni jó döntést hozni, hiszen a világítástechnika nem véletlenül egy különálló szakma.
 
Szakembereink így megadják Neked azokat a támpontokat, amik alapján Te is elkezdheted kiválogatni azokat a stílusú lámpákat, amik megfelelnek majd az adott típusú világítási feltételeknek.
 
Az sem gond, ha az egész tervezést és kivitelezést cégünk fénytechnikai dizájnereire és mérnökeire bízod, s csak a végeredményre vagy kíváncsi. Természetesen minden módosítható, hiszen nekünk is az az érdekünk, hogy elégedett legyél otthonod megvilágításával.
 
Itt tudod megtekinteni szolgáltatásaink jelenlegi árait.
 

Ingyenes házhozszállítás 15.000 Ft feletti összegű vásárlás esetén

 
Ha nem akarsz sokat költeni, érdemes megnézned az akciós termékeinket, s annyit kiválasztanod, hogy elérd a minimum 15.000 Ft-ot, hiszen így jogosult leszel az ingyenes kiszállítási opcióra.
 
Természetesen érdemes többször is ellátogatnod hozzánk, hiszen gyakran vannak szezonközi leárazásaink, illetve különleges ajánlataink is, amikről nem szabad lemaradnod, ha jó üzletet akarsz csinálni.
lámpa webáruház, Villanyleó lámpa webáruház
további blogbejegyzéseink