Modern csillárokat mindenkinek!

2019. november 20.

 
 
Nézzük meg, milyen típusú modern csillárok közül tudsz válogatni nálunk, a Villanyleónál, s olvass tovább, ha azt is meg szeretnéd tudni, hogy mely modellek lesznek az ősz legnépszerűbb darabjai.
 
A legtöbb modern csillár egyszerű kialakítású, mert a dizájnerek nemcsak arra gondoltak, hogy a lehető legkevesebb alapanyag felhasználásával a legoptimálisabb világítást és legerősebb szerkezeti struktúrát tudják kialakítani, hanem a karbantartásra is nagy hangsúlyt fektettek.
 
Szépek emiatt a gótikus vagy romantikus stílusú csillárok, de ember legyen a talpán, aki azt minden héten alaposan, minden egyes kis cirádát portalanít vagy körültekintően átmos. Emiatt mi nagyon szeretjük a modern csillárokat, hiszen azok idomulnak a modern életmódhoz.
 
Mivel a legtöbb ember dolgozik napközben, egyszerűen nincs ideje arra, hogy minden nap alaposan letöröljön minden kis polcot, tárgyat vagy bútort, így a többségnek általában havonta kétszer vagy jobb esetben hetente van lehetősége az ilyen típusú úri huncutságokra.
 
 
A modern csillárokat igen könnyű emiatt takarítani, hiszen csak annyi felület van rajtuk, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a szerkezet a plafonon maradjon, s megfelelő fényt szórjon a helyiség minden sarkába.
 
Tökéletes példa erre az Auletta 5-ös függeszték e, hiszen a felszerelése megvan néhány perc alatt, a takarítása pedig alig vesz igénybe 30 másodpercet, mert egyszerűen egy tollseprűvel le lehet róla törölni a port. Ez a modell a strapabíró fém szerkezetnek köszönhetően jól bírja a kiképzést, igényes kialakítása miatt pedig remekül illik a legtöbb otthon stílusához.
 
A Geovana 5-ös mennyezeti lámpa szintén kiváló példa a modern csillárra, hiszen egyszerű, de nagyszerű kialakítása, harmonikus színvilága, illetve a strapabíró fém és textil alapanyagok barátságos érzetet keltenek még akkor is, ha nincs épp felkapcsolva a lámpa.
 
Az őszi szezon egyik legnépszerűbb modern csillárja egyértelműen a Monalisa 3-mas csillár, hiszen a letisztult geometrikus alakzatok, illetve a fehér és fekete árnyalatok esztétikus kialakítást eredményeznek, így felkapcsolt állapotban a lámpa akár dísztárgyként is funkcionálhat.
 
A legtöbb modern csillárban cserélhetőek az izzók, így könnyedén bele tudod tenni a kedvenc árnyalatú és fényű LED-es izzóidat, hogy a helyiségek megvilágítása minden esetben tükrözze azt a barátságos és megnyugtató atmoszférát, amelyben jól érzed magad.
 
A termékadatlapokon megtalálod, hogy az adott modern csillárnak mikorra tudjuk vállalni a kiszállítását, s ne feledd, Magyarországon a 15.000 Ft-ot meghaladó rendelések esetén nem kell szállítási költséget fizetned.
Fontos még kiemelnünk, hogy amennyiben nem tudod vagy nem szeretnéd Te felszerelni a tőlünk rendelt modern csillárt, jelezd ezt nekünk, s kiküldünk egy szakembert, aki professzionálisan beszereli Neked a rendelt terméket, legyen az modern csillár, fali lámpa, kiegészítő világítás vagy konyhai spot lámpák.
 
Amennyiben nem vagy biztos abban, hogy elegendő fényt fog-e adni az általad kiválasztott modern csillár, vagy illik-e majd az eddig beszerelt fényforrások mellé, vedd fel velünk bátran a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben, hogy válaszolni tudjunk a lámpákkal és az optimális világítással kapcsolatos kérdéseidre.
modern csillárok
további blogbejegyzéseink