Hódítanak a neobarokk csillárok a Villanyleó lámpa webshopban!

2019. november 29.

Napjainkban a legtöbb trend valamilyen újítása egy régebben népszerű irányzatnak. Gondoljunk csak a ruhákra, hiszen bizonyos időszakonként felismerhetően visszaköszönnek bizonyos öltözködési stílusok. Aki divatos akar maradni, az egyszerűen megtartja a régi ruháit, s amikor újra divatba jönnek, még csak újakat sem kell vásárolni. Persze csak akkor, ha jó minőségű darabokat választottunk, nem pedig a fast fashion környezetszennyező silány darabjait.
 
Hasonló a helyzet a lámpákkal is, hiszen folyamatosan érkeznek az újabb és újabb modellek lámpa webshopunkba, melyeknél a ruhákhoz hasonlóan itt-ott előjönnek olyan részletek, melyek azt engedik sejtetni, hogy az adott modell tervezésekor a dizájnerek egyaránt alkalmazták az új technikákat a gyártás során, s nem mellőzték a régi korok stílusirányzataira jellemző kidolgozásokat, amikor a stílus kialakításán ügyködtek.
 
Ezért lehet az, hogy egy robosztus acélszerkezeten gótikus stílusban kialakított, geometriai elemekkel díszített lámpabúrák láthatóak, vagy épp egy minimalista kialakítás mellé egy kis luxust kölcsönöztek a tervezők a színárnyalatok kiválasztása során.
 
Nincs ez másképp a neobarokk csillárok esetében sem, hiszen első látásra egyaránt érezni lehet a luxus, az elegancia, illetve esetenként az indusztriális elemeket, hiszen a mai modern technológiáknak köszönhetően már nem kell a régi korok szabályaihoz igazodni.
 
Villanyleó lámpa webshopunkban a Dona 12-es csillárja tökéletes példája a neobarokk stílusnak, hiszen az erős fém vázon a króm és ezüst színek használata, a lámpabúra textil kialakítása, illetve az eleganciát sugárzó díszítő kristályok úgy hozzák vissza a neobarokk stílust, hogy az mégis beleillik a modern élet atmoszférájába.
 
E termékcsaládban a csillár mellett kapható még hozzá illő 1-es vagy 2-es karú fali lámpa is, melyek igényesen és esztétikusan mutatnak a csillárral a nagyobb helyiségekben, mint nappalikban, hallokban vagy például aulákban és báltermekben.
 
 
A Dahna 12-es csillár már egy kicsit klasszikusabb verziója a neobarokk termékeknek, hiszen ez megtévesztésig hasonlít egy igazi barokk csillárra, természetesen azzal a különbséggel, hogy a szerkezete egy erős fém váz, melyet a krómozott kialakítás még autentikusabbá tesz. A gyertyák helyett praktikusan cserélhető izzók találhatóak, melyek gyertyafényre emlékeztetnek.
 
 
 
 
A cserélhető izzókban pedig az a kényelmes és praktikus, hogy bármilyen hangulatot lehet így adni a helyiségnek, ahova felszereled ezt a csodaszép csillárt, hiszen az okos izzók segítségével akár 16 millió színárnyalat közül tudsz válogatni, hogy mindig olyan színe legyen a helyiségnek, amely a leginkább illik az adott esemény hangulatához.
 
Ehhez a csillárhoz is lehet kapni teljesen hozzá illő 1-es vagy 2-es fali lámpát, melyek által sokkal könnyebb kialakítani azt a neobarokk stílust, ami számodra a legideálisabb.
 
Mivel ezek a modellek a felsőbb árkategóriás csillárok közé tartoznak, teljesen természetes, ha vásárlás előtt el szeretnél jönni hozzánk személyesen is, hogy megnézhesd élőben a kiválasztott neobarokk csillárt. Ebben az esetben arra kérünk, hogy előtte jelezd felénk, hogy biztosan legyenek a kiválasztott modellekből kiállított darabok a szegedi lámpaboltunkban.
 
Lámpa webshopunkban lehetőséged van felvenni velünk a kapcsolatot e-mailen (info@villanyleo.hu) vagy telefonon (+36 70 / 432-8927) keresztül, így ne habozz, bátran keress meg bennünket, hogy segíteni tudjunk kiválasztani a számodra megfelelő kialakítású csodaszép neobarokk lámpát.
további blogbejegyzéseink