Neked melyik utópisztikus függeszték tetszik a legjobban?

2019. október 14.

A nagyobb belmagasságú házakban egyre nagyobb divat az utópisztikus, dizájner, minimalista vagy loft stílusú függesztékek használata, hiszen ezek a típusú csillárok igen jól mutatnak a legtöbb nagy helyiségben.
 
Nézzük meg, milyen vagány függesztékek közül tudsz válogatni nálunk, a Villanyleó csillárboltban!
 
Az Albina 1-es függeszték az egyik legegyszerűbb, de talán legnagyszerűbb modell, hiszen a minimalista stílus és a modern jegyek egyaránt felismerhetőek ezen a csodaszép csilláron. A szimmetrikus kialakítás, a fém, textil és üveg alapanyagok pedig csak fokozzák a letisztult de mégis egy kicsit rafinált kivitelezést.
 
Ez a függeszték jelenleg capuccino/fehér, capuccino/átlátszó, átlátszó/ezüst, átlátszó/wenge, fehér/ezüst, fehér/wenge, fekete/fehér, füst/ezüst, teljesen átlátszó és füst/wenge színekben rendelhető meg, s ami a legjobb, hogy a házhozszállítása ezeknek a modelleknek ingyenes.
 
A Benigna 1-es nagy függeszték kiváló választás azoknak, akik az egyszerűséget egy kis kacifántos geometrikus rendszerben képzelik el. A dizájnja ennek a típusú függesztéknek szinte nem is lehetne egyszerűbb: a mennyezeten lévő foglalatból egy kis zsinóron lóg a villanykörte, melyet egy elképesztően egyedi kockákat ábrázoló rácsok vesznek körül. Ez aztán a minimalizmus!
 
Természetesen ennek a függeszték modellnek vannak más típusai is, így kaphatóak olyan modellek, amelyeknek a rácsszerkezete egyszerűen van kialakítva, egy igényes kis kockaként az égő körül, illetve rendelhetőek olyan darabok is, amelyek három izzót tartalmaznak.
 
A lebegő csészealjra emlékeztető Edita 3-as függeszték igazi kuriózum, hiszen a három beépített izzó miatt olyan érzetet kelt ez az egyszerű csillár, mintha ki akarna repülni a szobából. A dizájnerek biztosan nagy sci-fi rajongók lehetnek, hiszen ezek a csillárok nem hiányozhatnak egy olyan ember lakásából, aki odavan a földönkívüli misztikumért.
 
A fehér/króm mellett ez a modell megrendelhető még grafitszürke/króm és szürke/króm színekben is. Ezt a függesztéket egyaránt ajánljuk étkezőkbe, de nappalikban és dolgozószobákban is egyaránt használhatóak.
 
Egyesek szerint a Fia 1-es függeszték a loft stílusjegyeit képviseli, míg mások szerint inkább a futurisztikus-indusztriális-modern-utópisztikus stílushoz van közelebb. Ezt a legtöbben inkább kiállítótermekbe, gyárépületekbe, vagy nagy belmagasságú loft stílusú helyiségekbe szokták felszerelni, mivel egy beépített izzó van benne, illetve mert a lámpa egy irányba nyújtja a fényt.
 
Szokás ebből a modellből többet is felszerelni sorban, egymás mellé például gyárakba a dolgozók asztala fölé vagy nagyobb műhelyekbe, ahol fontos az egy irányból érkező világítás.
 
A Forano függeszték kiváló választás azoknak, akik sokat fotóznak vagy videóznak, hiszen ezzel a modellel könnyedén lehet optimalizálni a fényforrás irányát. Érdemes emiatt többet is beszerezni belőle, így könnyedén ki lehet építeni velük egy profi stúdiót a különféle videós vagy fényképes kampányok lebonyolítására, de természetesen ez a modell egyaránt jó választás verandák, teraszok, erkélyek és kertek megvilágítására is.
 
Egyik kedvencünk a Zig-Zag függeszték, hiszen ennek annyira korszakalkotó a dizájnja, hogy nem tudjuk levenni róla a szemünket. Emiatt mindegy, hogy hova teszed ki ezt a fenomenális csillárt, garantáljuk, hogy mindenki a csodájára fog járni.
 
Ez a modell annyira egyedi, lebilincselő és futurisztikus, hogy a legtöbben azért szeretnek bele, mert ha elég közel van a falhoz, akkor dekorációként is szolgálhat a fényforrás funkciója mellett.
függeszték
további blogbejegyzéseink