Villanyleó lámpa webshop - Professzionális kiszolgálás barátságos szakértőktől

2019. március 26.

 
Nyugaton az emberek többsége gyakran még a fogkrémet is az interneten vásárolja meg, ami akár még jobban is megéri, mintha a sarki közértben vennék meg, hiszen ott ki kell fizetni a bolt bérleti díját is.
 
Viszont továbbra is az az egyik legbeváltabb üzletpolitika, ha egy cégnek egyaránt vannak fizikai üzletei is, illetve rendelkezik online áruházzal is. A nagy multik ezt főképp azért csinálják, mert egyrészt így azokat is rá tudják venni a vásárlásra a fizikai üzleteikben, akik online nem szeretnének próbálkozni, másrészt pedig azokat is, akik földrajzilag messze vannak, s nem tudnának elmenni az üzletekbe, így inkább online vásárolnak.
 
 

Vásárolj kényelmesen, internetről

Természetesen jobban megéri online áruházat üzemeltetni, hiszen a termékeket így raktáron lehet tartani, nem kell pluszba még minden üzlethelyiséghez egy hatalmas raktárat biztosítani, illetve egyszerűbb feltüntetni a termék palettán az összes elérhető, raktáron lévő vagy egyéni igények alapján megrendelhető árucikket.
 
Nálunk, a Villanyleó lámpa webshopban is hasonló a helyzet, hiszen nekünk is egyszerűbb egy online felületet kezelni, mint mindig kipakolni és tisztán tartani az összes nálunk kapható csillárt és lámpát, amit egyébként sem lehetne megtenni, hiszen nincs elég hely egyik üzletben sem arra, hogy minden termékünk kiférjen a kirakatba.
 
Így lehet az, hogyha eljössz valamelyik lámpa üzletünkbe, akkor nem fogod látni az összes csillárt, hiszen egy boltba nehezen férne el az összes termékünk, így mindenképpen érdemes megnézned az interneten, hogy mekkora a jelenlegi teljes kínálatunk.
 

Minden termékünket egy helyen találod

Villanyleó lámpa webáruházunkban lehetőséged van végignézni az összes termékünket is, de ha tudod, hogy például rusztikus stílusú csillárt keresel, akkor érdemes lehet használnod PC-n a bal oldali szűrőket, vagy mobilon a termékek felett, a szűrés ikonra kattintva tudod szűkíteni a keresésedet.
 
Így pillanatok alatt több száz terméket nézhetsz meg kényelmesen, s ha valamelyik tetszik, de nem akarod megvenni anélkül, hogy személyesen megnéznéd, keress fel minket telefonon, hogy van-e abban az üzletünkben épp, amelyik közel van hozzád. Biztosan kitalálunk valamilyen megoldást, hogy meg tudd nézni élőben is a terméket, például áthozatjuk a raktárból, vagy egy másik üzletből. Rugalmasak vagyunk ilyen téren, úgy hogy nyugodtan szólj, ha ilyen kérésed van.
 

Nem tudsz dönteni?

Ebben az esetben kérheted telefonos vagy e-mailes ingyenes tanácsadásunkat is, ahol néhány szóban leírod, hogy milyen például a nappalid, hogy és mikor szoktad használni, s mi segítünk támpontokat adni, hogy milyen típusú lámpa lesz számodra a legjobb.
 

Inkább professzionális kezekre bíznád a lámpa vásárlást?

Nálunk, a Villanyleó lámpa webshopban erre is van lehetőséged, hiszen fényfelmérési szolgáltatásunk keretein belül kimegyünk a helyszínre, s felmérjük, hogy milyen típusú fényekre lesz szükséged, hogy olyan hangulat legyen az otthonodban, amilyet megálmodtál.
 
Ez néhány munkanapot vesz igénybe, hiszen a készített felvételek alapján ki kell dolgoznunk a fénytechnikai megoldásokat, hogy minden típusú fény oda kerüljön, ahova pont illik. Ennek az árát, amennyiben nálunk vásárolsz lámpákat, 100%-ban jóváírjuk a végösszegből.
 
Így még a lábadat sem kell kitenned az otthonodból, hiszen interneten megnézed a kínálatunkat, egyeztetünk időpontot, hogy kimenjünk a helyszínre, megmutatjuk néhány nap múlva az ajánlatot, s ha elfogadod, ki is szállítjuk a lámpákat, s fel is szerelünk mindent. Ugye milyen kényelmes?
Villanyleó, lámpa webshop
további blogbejegyzéseink