Használd ki a fényfelmérés szolgáltatást a Villanyleó online csillárboltjában!

2019. június 24.

A csillárokat azért talán mindenki meg tudja különböztetni az olvasólámpáktól, viszont a modern lakások kedvencei, az apró kis spotlámpák, a mosogató fölötti csíkra emlékeztető, igen jó fényt adó lámpák, vagy a lépcsőbe építhető LED szalagokról már nem nagyon beszélgetnek az emberek. Pedig ezek az apróságok adják azt a kis rafinált, jól megtervezett és professzionálisan kialakított életteret, amelynek hangulata tökéletesen tükrözi a lakók vagy az ott dolgozók - iroda esetében - életstílusát.
 
 
Szerencsére Villanyleó online csillárboltunk gondol azokra is, akiket nem érdekel annyira a fénytechnika, viszont nem vennék zokon, ha egy profi brigád tervezné meg az otthonuk vagy irodájuk világítását.
 
Nem mindegy, hogy valaki 8 órát tölt egy fényesen kivilágított ablakos irodában vagy egy teljes napot ül a fal felé nézve egy rosszul megvilágított, sötét lakásban. Amennyiben életvitelszerűen élsz a lakásodban - magyarul nem csak aludni jársz haza -, akkor Te is biztosan tapasztaltad már, hogy egy borongós napon, amikor alig süt be a nap, nincs is olyan sok kedved a teendőidhez látni, mert nem kapja meg az agyad a jelzést, hogy nappal van, s most aktívnak kellene lenned.
 
Ezen tud segíteni a professzionális fénytechnika, hiszen ennek a szakmának olyan kifinomult módszerei vannak, amelyekkel még a legsötétebb lakásból is vidám életteret lehet varázsolni. Csillárboltunkban egyaránt van lehetőség tanácsadást kérni, illetve igénybe lehet venni az úgynevezett fényfelmérő szolgáltatásunkat is.
 

Fénytechnikai tanácsadás telefonon vagy e-mailben

Ez a kisebbik szolgáltatásunk, hiszen itt minden kötöttség vagy anyagi hozzájárulás nélkül kérdezhetsz világítás tervező kollégánktól. Amennyiben telefonon érdeklődsz, arra kérünk, hogy az alábbi kérdésekre majd tudj válaszolni:
 
  • Mekkora helyiségbe (szélesség, hosszúság plusz belmagasság) szeretnél lámpát?
  • Ha vannak ablakok, milyen irányba néznek?
  • Milyen bútorok vannak a helyiségben, melyek befolyásolhatják a lámpák fényszórását?
  • Milyen stílus, szín és formavilág tetszik Neked?
  • Milyen árban gondolkodsz?
 
Így egyszerűbb lesz kollégánknak válaszolni az általad feltett kérdésekre, hiszen ebben az esetben szakértőnk nem lát semmit sem abból, amihez tanácsot próbál adni. Emiatt a telefonos beszélgetés során az oda-vissza kérdezgetés nagyon fontos, hogy optimális választ tudjon adni munkatársunk.
 
E-mailben már egyszerűbb a feladat, hiszen itt lehetőséged van részletesen leírni az adott problémát, valamint amennyiben van rá módod, küldj képeket is az adott helyiségről, hiszen így még egyértelműbb lesz kollégánknak, hogy milyen tanáccsal lásson majd el.
 

Fényfelmérés szolgáltatás

Ezt kifejezetten azoknak találtuk ki, akik profikra szeretnék bízni egy helyiség vagy akár egy teljes lakás vagy ház megvilágítását. Ennek ára 100%-ban jóváírásra kerül, amennyiben megrendeled a szakértők által kidolgozott fénytechnikai tervezetben lévő termékeket, melyeket természetesen szakembereink szerelnek fel, s állítanak be úgy, ahogy Neked a legmegfelelőbb.
 

Kérd szakértőink segítségét még ma, s rendeld meg fényfelmérési szolgáltatásunkat, hogy otthonod vagy irodád mindig olyan megvilágítást kapjon, mely a lehető legjobban illik a Te életstílusodhoz.

csillárbolt, fényfelmérés
további blogbejegyzéseink