Villanyleó csillár webáruház - minőségi termékek, professzionális szolgáltatások

2019. április 23.

Ez általában az emberek jó részének egy átlagos napja, de természetesen van, aki a reggeli futást inkább munka utáni edzésre cseréli, vagy épp egy pihentető sétára hazafelé. De az majdnem mindenkire igaz, hogy a nap nagy részét nem azzal tölti, amivel szeretné, hanem azzal, amiből meg tud élni. Nagyon kevés azoknak a száma, akik tényleg azzal foglalkoznak, amit szeretnek. Így az emberek egyre kevesebbet és kevesebbet olvasnak az érdeklődési körükön kívül, hiszen akkorára nőtt az elmúlt évtizedek alatt a szolgáltatói szektor, hogy sokaknak már nem éri meg olyasmire szánni plusz időt, ami nem a karrierjük építésével kapcsolatos.
 
Ez a rohanó világ ösztönzött minket is arra, hogy Villanyleó csillár webáruházunk ne csak egy átlagos online bolt legyen, hanem legyenek nálunk olyan szolgáltatások is, amelyek segíthetik ügyfeleinket eligazodni a fénytechnikai megoldások között.
 
Miután nekünk ez a szakmánk, így nagyon jól tudjuk, hogy egy átlagos embernek nem sok fogalma van arról, hogy miként lehet egy folyosót hangulatossá varázsolni spotlámpák segítségével, hogy lehet egy apró hálószobából hatalmas termet csinálni a változatos lámpák és csillárok segítségével, vagy melyik a legjobb típusú lámpa egy kisgyerekes családnak a fürdőszobába, amit biztosan nem tudnak tönkretenni a pancsoló gyerekek.
 
Arra is próbáltunk figyelni, hogy a vásárlóink milyen típusú igényekkel fordulnak hozzánk, így két főbb kategóriára osztottuk a szolgáltatásainkat: az egyik az ingyenesen elérhető telefonos és e-mailes tanácsadás, ahol fénytechnikus kollégánk segíti a kisebb kérdésekkel hozzánk fordulókat, a második pedig az a csoport, akinek professzionális segítségre van szüksége.
 
Így a fényfelmérési szolgáltatásunk árát - amennyiben elfogadja az ügyfél az árajánlatunkat a lámpák beépítésével kapcsolatban - teljes mértékben jóváírjuk a szerződés elfogadása után az összértékből, emiatt az esetek többségében elmondható, hogy ez a szolgáltatás is ingyenes a fent említett esetben.
 
Villanyleó csillár webáruházunkban a rengeteg stílusú, kialakítású és különböző hangulatú lámpák és csillárok mellett lehetőséged van így arra is, hogy kicsit részletesebb felvilágosítást kapj arról, hogy milyen típusú lámpák tudják a Te otthonodat megvilágítani úgy, ahogyan azt elképzelted.
 
Azoknak, akik nem igénylik a fényfelmérési szolgáltatásunkat, s csak telefonon vagy e-mailben szeretnének tanácsot kérni, kérjük, hogy mellékeljenek egy rövid leírást, vagy fényképet, hogy kollégáinknak könnyebb legyen tanácsot adni a lámpák és izzók kiválasztása során.
 
A professzionális fényfelmérési szolgáltatásunk keretein belül munkatársaink a helyszínen készítenek egy állapotfelmérést, s az adatok feldolgozása után készítik el az árajánlatot. Igyekszünk, hogy mindig személyre szabott, reális és számodra ideális ajánlattal álljunk elő, hogy otthonod minél hangulatosabb és egészségesebb fényben pompázzon!
 
Használd ki ezt a lehetőséget, hogy otthonod igazán hangulatos és barátságos legyen még az esti órákban is.
csillár, csillár webáruház
további blogbejegyzéseink