Rengeteg újdonsággal vár a Villanyleó csillárbolt Szegeden!

2019. február 26.

Csillárok, lámpák rengeteg féle stílusban a Villenyleónál!

 
Szereted a letisztult, modern és minimalista stílust? Nem szívesen tartasz a lakásban haszontalan dolgokat csak azért, hogy hetente letöröld róluk a port?
 
Csillárboltunkban Szegeden rengeteg féle praktikus és könnyed stílusú lámpa közül tudsz válogatni, hiszen nemcsak a formák és színek, de kialakítás és fényerő szabályozás alapján is tudsz böngészni a termékek között.
 
Mindegy, hogy csak fehérben vagy feketében gondolkodsz, de az sem gond, ha egy kis stílusos díszítésre vágysz, hiszen romantikus, neobarokk és vintage stílusú csillárok is egyaránt kaphatóak üzletünkben.
 
Akkor sem kell aggódnod, ha az indusztriális, extravagáns vagy dizájner típusú lámpákat szereted, hiszen a hatalmas kínálatunknak köszönhetően még az egyedi igényeknek megfelelő lámpák is megtalálhatóak nálunk.
 

Minden helyiséghez tudunk biztosítani lámpát!

Természetesen nem mindegy, hogy milyen típusú lámpát választasz a nappaliba az íróasztalodra, ahogy az sem mindegy, hogy ugyanebbe a helyiségbe milyen fali lámpákat vagy esetleg egy hatalmas nagy, gyönyörű csillárt tervezel felszereltetni.
 
A lámpák olyanok, mint bármelyik bútor a lakásban, hiszen ezek is ugyanolyan fontos szerepet kapnak a lakás stílusának és atmoszférájának kialakítása során, mint egy asztal, függöny vagy kanapé. Emiatt érdemes jól átgondolnod, hogy milyen típusú lámpával szeretnéd megvilágítani a kanapét, íróasztalodat, vagy az egész nappalit.
 
Nem mindegy, hogy hány ablaka van a helyiségnek, honnan érkezik a fény, illetve mennyi ideig tud besütni a nap a lakásba az ablakokon keresztül. Persze a mesterséges fényekkel is lehet annyira ügyesen játszani, hogy természetes fénynek tűnjön, így ha profin szeretnéd megoldani lakásod megvilágítását, akkor érdemes lehet ezt szakértői csapatunkra bíznod.
 

Fényfelmérő szolgáltatás a Villanyleónál

Csillárboltunkban Szegeden személyesen is van lehetőséged időpontot kérni kollégáinktól, hogy kimenjenek a lakásodra, és felmérjék, hogy milyen típusú és stílusú lámpák tudják a legoptimálisabban megvilágítani a lakásodat. Szakembereink természetesen figyelembe veszik a Te szokásaidat, illetve, hogy a lakás egyes életterei mennyire vannak kihasználva. S ami a legjobb ebben a szolgáltatásban az az, hogy ha tetszik az ajánlatunk, akkor a fényfelmérés árát 100%-ban jóváírjuk, így nemcsak a kiválasztás és tervezés, de a beépítés során is professzionális kezekben tudhatod lakásod vagy házad világítástechnikai megoldásait.
 
Gyere be hozzánk, a Villanyleó csillárboltjába Szegedre, hogy a valóságban is meg tudd csodálni a meseszép csillár-különlegességeket, a barokk stílusú fali lámpákat, a minimalista asztali lámpákat, vagy a modern stílusú függesztékeket. S akkor is bátran térj be hozzánk, ha csak egyes alkatrészekre, izzókra vagy kapcsolókra van szükséged, mert ha esetleg valami újdonságra vágysz a régi megvilágítás helyett, a nálunk kapható lámpákhoz többféle típusú izzókat is biztosítunk.
csillárbolt Szeged, csillárbolt Szeged
további blogbejegyzéseink