Ezeket a LED csillárokat dekorációként is használhatod

2019. október 17.

Tudtad, hogy vannak már olyan LED csillárok, amelyek a fő fényforrás mellett apró LED izzókat is tartalmaznak, melyek a legtöbb esetben eltérő színűek, hogy hangulatvilágítást vagy egy kis dekoratív fényforrást tudj használni a szürke hétköznapokban?
 
Bizony rohamosan halad a technológia a világítástechnikában is, így nézzük meg, milyen fejleményekkel várnak 2019-ben a legújabb világítótestek!
 
A Sada 3-as függesztékegy igazi habcsoda, hiszen a vidám fodros kialakítás, a láncokon ékeskedő kristályok, illetve a műanyag és a fém alapanyagok keveréke igazán fenomenális látványt nyújt bármelyik helyiségben, legyen az előszoba, nappali, gyerekszoba vagy konyha.
 
Ez a modell nem egy szimpla LED csillár, hiszen távirányítóval is rendelkezik, mely azért kényelmes, mert így könnyedén be tudod állítani a 3 vagy 5 fő izzó mellett a 18 darab kicsi LED izzó színét is.
 
Az Imola LED csilláregy igazi kuriózum, hiszen itt nem bízták a véletlenre a dizájnerek a tervezést. A kialakítás során figyeltek a szakemberek a fényvisszaverődés bonyolult kivitelezésére is, melynek eredményeképp apró kis króm gömbök segítségével oldották meg azt, hogy a lámpából érkező meleg fehér színt visszatükrözzék a lámpa ívelt részeire.
 
A végeredmény pedig egy igen sajátos fényforrás, ahol a fémes és üveges anyagok együttes szereplése egy fantasztikus atmoszférát ad bármelyik helyiségnek a lakásban vagy a házban.
 
A loft stílus és a természetes stílus rajongóinak ajánljuk a Lugano 6-os bambusz függesztéket, amely egy rögzített fém rúdról ereszkedik le hangulatosan a plafonról, ahol a bambusz-testekbe épített LED fények adják a megfelelő megvilágítást a helyiségnek.
 
A lámpában a beépített LED izzók kellemes melegfehér színt adnak, 4080 lumen fényerővel, amely 3000 K-nek felel meg.
 
Természetesen nem maradhat le a listáról egy igen modern stílusú LED csillár, a Lamis függeszték, mely az akril, kristály és rozsdamentes acél alapanyagok keveredése miatt egy olyan letisztult de mégis futurisztikus hatást képes létrehozni, amelytől a helyiség - legyen az konyha, nappali vagy étkező - fantasztikus atmoszférát kap a megfelelő erősségű LED világítás miatt.
 
A klasszikus loft stílusjegyeit bemutató Piacenza függeszték a szövet és a fém anyaghasználat miatt egy sokak által kedvelt LED csillár, hiszen kellemes fehéres-krémes színe, geometrikus kialakítása és letisztult kivitelezése miatt szinte minden otthonban jól mutat. Ebben a lámpában a LED izzók beépítettek, melyek megfelelő mennyiségű fényt adnak a nappalinak, étkezőnek vagy a hallnak.
 
A LED csillárok mellett érdemes néhány szót említeni a LED fali lámpákról is, hiszen ezek nagyon hasznosak akkor, ha egy kis kiegészítő fényforrásra van szükséged a folyosón, a fürdőben, az előszobában vagy a lépcső oldalánál.
 
Így a Faeto fehér falilámpája vagy a Cariati fali lámpa jó megoldás lehet, ha energiatakarékos módszerek segítségével szeretnéd kialakítani otthonod kiegészítő világítását.
 
A napjainkban kapható LED csillárok már sokkal többet tudnak, mint szimpla fényt adni, hiszen az okoseszközök elterjedésével már kaphatóak olyan típusú izzók, amelyeknek fényét több millió színárnyalat közül tudod kiválasztani. S ami a legjobb, hogy általában ezt a telefonod segítségével tudod megtenni egyszerűen, akár a munkahelyedről - amennyiben smart izzót használsz.
 
Figyeld folyamatosan bővülő kínálatunkat, ahol igyekszünk a technológiai innovációkkal kiegészített többfunkciós modelleket is beszerezni, hogy kényelmesen tudj válogatni a legújabb típusú LED csillárok közül.
LED csillár
további blogbejegyzéseink