Asztali lámpa

Kapcsolódó blogbejegyzések a(z) asztali lámpa kulcsszóra:


Ezt a 6 hibát ne kövesd el, ha asztali lámpa vásárlást tervezel

Az internet tele van olyan cikkekkel, amelyek arról szólnak, hogy mire ügyelj, ha asztali lámpa rendelésen gondolkodsz, viszont kevés szó esik arról, hogy milyen hibákat érdemes elkerülnöd a kiválasztási folyamat során. Olvass tovább, ha meg szeretnéd tudni, hogy mit ne tegyél, ha asztali lámpát szeretnél venni.
tovább

Milyen asztali lámpát válassz?

A lakás belső stílusának kialakításakor gyakran a legapróbb dolgoktól lesz egy helyiség kedves, barátságos, zord vagy épp fagyos hangulatú. A legtöbben szeretünk sok figyelmet fordítani a lakásban lévő nagyobb tárgyakra és bútorokra, így nem csoda, ha sokan elfelejtik az egyik legalapvetőbb, de nem sok helyet foglaló asztali lámpákat, melyek segítenek megadni a megfelelő hangulatot.
tovább

Mire érdemes figyelni asztali lámpa vásárláskor?

Az asztali lámpa szerves részét képezi a legtöbb irodai munkának, így fontos, hogy a munkaterület optimálisan és a szemnek lehetőleg kellemesen legyen megvilágítva. Ahogy a nem elég erősségű fény is káros a szemnek, úgy a túlvilágítás sincs rá jó hatással. Olvass tovább, hogy megtudd, milyen tényezőket érdemes figyelembe venned, ha asztali lámpát keresel.
tovább

Rengeteg újdonsággal vár a Villanyleó csillárbolt Szegeden!

Termékeinket nemcsak online tudod megrendelni, hiszen lehetőséged van személyesen is eljönni, s megnézni, hogy hogy néznek ki a valóságban az általunk forgalmazott termékek. Csillárboltunkban Szegeden egyaránt tudsz majd válogatni a modern és a klasszikus stílusú lámpák közül, de ha valami egyedire vágysz, akkor is garantáltan megtalálod majd azt a típusú fényforrást, ami tökéletesen meg tudja majd világítani az otthonodat. Nézzük meg, milyen típusú csillárok találhatóak fizikai üzletünk polcain!
tovább