Fali lámpa

Kapcsolódó blogbejegyzések a(z) fali lámpa kulcsszóra:


Hova kerüljön az állólámpa?

Nem biztos, hogy mindig a sarokban van a legjobb helye. Mindannyiunknak szüksége van megfelelő világításra otthon, de nem szabad elfelejteni, hogy mint minden bútor, az állólámpa is kettős célt szolgál: megvilágítja a lakás részeit, illetve esztétikailag is fontos szerepet tölt be. Nemcsak a fénye, hanem a kialakítása is nagyban befolyásolhatja a szoba hangulatát, mely fontos szempont, ha stílusosan szeretnéd berendezni az otthonodat.
tovább

Hódítanak a neobarokk csillárok a Villanyleó lámpa webshopban!

Napjainkban a legtöbb trend valamilyen újítása egy régebben népszerű irányzatnak. Gondoljunk csak a ruhákra, hiszen bizonyos időszakonként felismerhetően visszaköszönnek bizonyos öltözködési stílusok. Aki divatos akar maradni, az egyszerűen megtartja a régi ruháit, s amikor újra divatba jönnek, még csak újakat sem kell vásárolni. Persze csak akkor, ha jó minőségű darabokat választottunk, nem pedig a fast fashion környezetszennyező silány darabjait.
tovább

4 féle atmoszférát teremthetsz fekete csillárral

Vannak, akik kerülik a fekete szín használatát otthonuk berendezése során, mert sokaknak valamilyen okból kifolyólag ez a szín a sötét energiát jelenti. A fekete természetesen sokkal több jelentéssel bír, mint a sötétség, vagy bármilyen negatív energia. A fekete egyaránt felöleli a megnyugtató üresség, ismeretlen rejtély, erő és kifinomultság szofisztikált jelentéseit is. Nézzük meg, hogyan tudsz 4 különböző hangulatot teremteni fekete csillárral otthon, az irodában, bármilyen nagyobb előtérben vagy helyiségben.
tovább

Modern csillárokat mindenkinek!

A nagyobb aulákban, hatalmas belmagassággal rendelkező családiházakban vagy múzeumokban gyakran nem elég egy csillár, így előfordul, hogy a belsőépítészek illetve a lakberendezők egy helyiségbe akár több modern csillárt is kérnek, hogy optimálisan tudják megvilágítani az adott helyiséget.
tovább

Mutatjuk a szezon legdivatosabb LED mennyezeti lámpáit

Nem minden háztartásban férnek el a hatalmas, egyes esetekben akár több méteres csillárok, viszont szerencsére nem kell lemondania a csillogásról azoknak sem, akiknek kisebb a belmagasság az otthonukban. Természetesen irodába való modellek is találhatóak webshopunkban, illetve kaphatóak műhelyekbe vagy akár kültérre való darabok is. Nézzük meg, milyen stílusú LED mennyezeti lámpák közül tudsz válogatni, ha a Villanyleó őszi termékkínálatából szeretnéd kiválasztani a számodra legoptimálisabb modellt.
tovább

Ezeket a LED csillárokat dekorációként is használhatod

Tudtad, hogy vannak már olyan LED csillárok, amelyek a fő fényforrás mellett apró LED izzókat is tartalmaznak, melyek a legtöbb esetben eltérő színűek, hogy hangulatvilágítást vagy egy kis dekoratív fényforrást tudj használni a szürke hétköznapokban? Bizony rohamosan halad a technológia a világítástechnikában is, így nézzük meg, milyen fejleményekkel várnak 2019-ben a legújabb világítótestek!
tovább

Profi helykihasználás hangulatos fali lámpa modellekkel

Egy lakás berendezésekor sokan csak arra gondolnak, hogy menni fog-e a majd a kanapé színe a szőnyeghez és a függönyhöz, illetve hogy mekkora legyen az étkezőasztal és pontosan hány széket szeretnénk köré tenni. Gyakorlatilag bármi, ami nem világítással kapcsolatos. A világítás többnyire annyiban ki szokott merülni, hogy nem ártana egy csillár a nappaliba és a hálóba, de az előszobát sem érdemes sötéten hagyni, ahogy a fürdőbe és a vécébe is előbb-utóbb bekerül egy égő a foglalatba.
tovább

Ezekkel a csillárokkal és lámpákkal lesz első látásra lenyűgöző az otthonod

Amikor házat renoválunk vagy csak újra szeretnénk dekorálni az életterünket, gyakran mindig csak a nagyobb helyiségekre gondolunk, mint a nappali, a háló vagy a konyha. Viszont stilisztikailag és dizájner szempontból is az első benyomást egy otthonról az előszoba vagy hall gyakorolja a legerőteljesebben a látogatókra vagy vendégekre.
tovább

Milyen típusú lámpák illenek a fürdőszobába?

Csak azért, mert a fürdőszobában nem töltesz el annyi időt mint a dolgozószobádban vagy a nappaliban, még nem jelenti azt, hogy itt el kell hanyagolni a megfelelő minőségű és típusú fényforrásokat.
tovább

Óriási hálószoba csillár körkép

Villanyleó csillárboltunkban rengeteg féle hálószobai csillár található, így gondoltuk készítünk egy kis összefoglalót, hogy milyen típusú és stílusú csillár illik a különféle berendezésű hálószobákba. Íme a lista:
tovább

A tökéletes fali lámpa vásárlás ismérvei

Az optimális fali lámpa kiválasztása nem feltétlenül egyszerű feladat, de azért nem is érdemes megijedned a kihívástól. Valójában a sikeres vásárlás egyetlen tényezőtől függ. Tőled. Az ízlésed, a szokásaid és az otthonod hangulata együttesen határozzák meg, hogy milyen fényforrás tekinthető az esetedben tökéletesnek.
tovább

Most költöztél be új otthonodba? Mutatjuk a Villanyleó csillár webshop legjobb minimalista lámpáit!

Egy új otthon megvilágítása komoly feladat, hiszen az első napokban még nem alakul ki annyira a napi rutin, hogy mikor mennyi időt töltesz bizonyos típusú tevékenységekkel, amelyekhez este vagy napközben világításra van szükséged.
tovább

Rengeteg újdonsággal vár a Villanyleó csillárbolt Szegeden!

Termékeinket nemcsak online tudod megrendelni, hiszen lehetőséged van személyesen is eljönni, s megnézni, hogy hogy néznek ki a valóságban az általunk forgalmazott termékek. Csillárboltunkban Szegeden egyaránt tudsz majd válogatni a modern és a klasszikus stílusú lámpák közül, de ha valami egyedire vágysz, akkor is garantáltan megtalálod majd azt a típusú fényforrást, ami tökéletesen meg tudja majd világítani az otthonodat. Nézzük meg, milyen típusú csillárok találhatóak fizikai üzletünk polcain!
tovább